Trudna Ida ne propušta priliku zaviriti u nove make up trendove

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najveća hrvatska drogerija KOZMO predstavlja novi asortiman proizvoda za šminkanje Beauty UK uz koji će svaka žena procvjetati. Maštovitu liniju vrhunskih proizvoda isprobale su poznate dame.

Od prapovijesti do danas make-up je neizostavna pomoć kojoj većina pripadnica ljepšeg spola jednostavno ne može odoljeti. Najveća hrvatska drogerija KOZMO predstavlja asortiman proizvoda za šminkanje Beauty UK uz koji će svaka žena procvjetati. Maštovita sjenila za oči, lakovi za nokte te ruževi za usne samo su dio bogate ponude vrhunske make up kozmetike koju su isprobale su i glazbenice Maya Sar i Ida Prester, Ana Stunić  Lorena Nosić i brojni drugi.

Pogledaj i ovo Razmjena zavjeta princa Harryja i Meghan Markle (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Hvala, hvala i hvala! Princ Harry dan poslije vjenčanja nije se mogao prestati zahvaljivati šminkeru supruge Meghan, evo i zašto

Trudna i nedavno udana Ida Prester zablistala je uz nove trendove, a malo boje može popraviti svaki dan!

>> Lollobrigida ima novu pjesmu - 'Reklama'

Vizažistica Žana Kožul savjetima i šminkanjem uljepšala je dan mnogim dama u KOZMO drogeriji. Najnoviji modni trendovi, kvaliteta i pristupačna kozmetika koja pokreće krativni duh svake KOZMO djevojke, sve je to ujedinjeno u vrhunskoj britanskoj kozmetici Beauty UK, kozmetici koja pruža sve potrebno kako biste ostali u trendu a kroz inovacije i kreativni razvoj stvara uzbudljive proizvode koji će zaiskriti Vašu maštu i pomoći u kreiranju vlastitog stila.

U širokom asortimanu Beauty UK kozmetike možete pronaći CC kremu za lice koja će prikriti sve nesavršenosti na koži, višebojne palete sjenila za oči čiji će tonovi svaki pogled učiniti neodoljivim i bogatu ponudu ruževa i sjajila za usne te lakova za nokte koji će upotpuniti make up uz koji će svaka žena procvjetati.

Potpuni asortiman Beauty UK kozmetike može se pronaći ekskluzivno na policama Hrvatske drogerije KOZMO po pristupačnim cijenama od kojih izdvajamo palete sjenila od deset boja za svega 34.99 kuna ili pakiranje od šest lakova za 49.99 kuna. Isprobajte nove boje i trendove, stvorite svoj individualni stil uz Beauty UK.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene