Programske večeri

Povratak zaraznih retro hip hop hitova

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dostojanstveno i uz puuuno Beck’s-a vratili smo se u budućnost, a sada punom parom skrećemo u ulicu zvanu RETROSPECTIVE.

Ime je to ove klupske beat delight večeri kojom bez milosti nastavljamo trošiti vaše kalorije plesanjem uz zvukove retro hitova 80-ih, 90-ih i 00-ih. Prisjetit ćemo se najpopularnijih hip hop/ rnb zvijezda te njihovih hitova iz doba kada smo glazbu slušali preko walkmana, a ne ajfona! Dame i gospodo, zaplešite ponovo s nama uz Destiny’s Child, En Vogue, Aaliyah, Myu, House Of Pain, Toni Braxton, A Tribe Called Quest, Lauryn Hill, Lords Of The Underground, Method Man-a i mnoge druge…

Pogledaj i ovo showbuzz Top 10 VIDEO 'Dobre, stare 90-te': Ovo su hitovi koji i dalje 'žare i pale'!

Za vruću atmosferu u Aquariusu pobrinule su se plesačice

Beat Delight – programske večeri u kojima Aquarius širom otvara vrata svim zaljubljenicima u dobar hip-hop i zarazni r’n‘b ritam. Dobra zabava petkom u Aquariusu zamišljena je na temelju starih hitova kojih se svatko od nas prisjeća sa smiješkom na licu i na koje se jednostavno svi (pa čak i oni najtvrđi „neplesači“ za šankom) moraju zanjihati. Na te stare hitove, naši simpatični dj-i pažljivo i sa stilom slažu probrane glazbene poslastice današnjice i hitove koji se vrte u klubovima diljem svjetskih metropola. Takav ekskluzivni klupski paket očekujte svaki petak na A2 flooru uz brojna iznenađenja i posebne tematske večeri koje za sobom vuku prepoznatljivi duh hip-hop i r’n‘b kulture.

Za širenje dobrih glazbenih vibracija bit će zaduženi naši rezident DJ-i Chill i Tzek.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene