Pravo veselje

Baruni spremni za koncertnu feštu na Malom Lošinju!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glazbeni romantičari kako ih mnogi nazivaju, svima dobro znani Baruni, ovo ljeto provode radno, uz naravno zasluženo vrijeme za odmor.

Za ovaj petak, 05.08. Baruni pripremaju nezaboravnu koncertnu večer na Malom Lošinju.
Na malološinjskom trgu od 21:30h, publika će imati prilike zajedno sa svojim omiljenim Barunima zapjevati njihove najveće hitove, ali i one aktualne 'Ima nešto i u ljubavi' i 'Dobro došla mi u sjećanje', ‘Za tebe sam ljubav čuvao’ iz iznimno uspješne dugogodišnje karijere. Četvrt stoljeća pod svjetlima glazbene scene, hitovi koje pjevaju generacije i uvijek odlične fešte, garancije su još jednog odličnog provoda.

Pogledaj i ovo Nina Badrić (Foto: Instagram) Pohvalila se Ignorirala zabranu mladenaca: Nina Badrić objavila fotografiju s raskošnog vjenčanja Tedeschija mlađeg

Uz odličan koncert Baruna, organizatori su najavili i vatromet koji će, sigurni smo sve prisutne ostaviti bez daha.

Vjerujemo da nema bolje glazbene pozivnice za ovaj petak, stoga svi oni koji su u mogućnosti doći ili su u blizini Malog Lošinja, provedite večer za pamćenje uz Barune.
‘ Nakon koncerta u Malom Lošinju, slijedi još malo ljetnog odmora, a nakon toga odlazak u studio, te rad na novim pjesmama. Za početak devetog mjeseca svojoj vjernoj publici pripremamo još jedno koncertno iznenađenje, o čemu sada nećemo puno otkrivati.
Do tada uživajte u prekrasnim ljetnim danima, odmoru uz vaše najmilije i naravno vidimo se ovog petka na Malom Lošinju!’, rekao je pjevač grupe Danijel Banić.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene