Kakav spot

Zgodni pjevač Baraba u vrućim scenama s atraktivnim Riječankama

Barabe (FOTO: PR) Barabe (FOTO: PR)

Ja sam lud deseti je single ujedno i deseti video mlade grupe Barabe poznatog kompozitora i tekstopisca Dušana Bačića i Bojana Dragojevića koji potpisuje aranžman, a naći će se na njihovom albumu prvijencu.

Sve popularnija grupa Barabe nakon dosadašnjih uspješnih pjesama i velikog hita Kraljevi zabave, koji izvode u duetu sa Stavrosom nastavljaju u prepoznatljivom veselom ritmu i za kraj ljeta premijerno nam predstavljaju hit pjesmu Ja sam lud i prateći video koji je snimljen u luksuznoj Villi AltaVista u Ičićima.

Pogledaj i ovo Vanna i Boytronic "Znamo što ljude veseli" Vanna i Boytronic opet zajedno nakon 24 godine, vraćaju se s najvećim hitovima ET-ja iz devedesetih!

Ja sam lud deseti je single ujedno i deseti video mlade grupe Barabe poznatog kompozitora i tekstopisca Dušana Bačića i Bojana Dragojevića koji potpisuje aranžman, a naći će se na njihovom albumu prvijencu koji je u pripremi za 2019. godinu u izdanju Croatia Records-a.

Grupa Barabe definitivno zna kako privući pažnju, zgodan pjevač Tomislav miljenik je ženske publike, pa je tako za potrebe snimanja videa zaveo ljepotice modele riječke agencije. Za grupu Barabe bilo je to najlakše snimanja do sada.. samo smo se morali zabavljati i plesati, što i inače radimo na našim nastupima kažu nam odlično raspoloženi dečki iz Baraba poznati po urnebesnoj atmosferi i zabavi na svojim nastupima, stoga i ne čudi da su zbog svojih atraktivnih nastupa i istoimene pjesme prozvani kraljevima zabave.

Grupu Barabe sam imao priliku vidjeti i čuti uživo i prije realizacije spota tako da sam znao da se radi o odličnoj veseloj ekipi mladih talentiranih glazbenika koji pršte od pozitivne energije kaže nam režiser spota Boytronic. Pjesma mi je nametnula ideju da spot bude skupi privatni party Baraba u modernoj luksuznoj vili, uz DJ-a i atraktivne djevojke u kojem će pjevač Tomislav subjektivno u kameru pričati svoju priču bez ikakvih patetičnih kadrova, već uz jaki koloritet dati jasan naglasak na zabavu, ples i veselje kakva je zapravo i sama pjesma.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene