Nakon dvije godine

Bang Bang ima singl čije ime savršeno opisuje ono što nam svima treba, pripremite se!

Bang Bang Bang Bang Ljubo Zjelarević/Pixsell 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Bang Bang +0 Bang Bang Galerija

Nakon prilično neobične dvije godine, Bang Bang ima singl čije ime savršeno opisuje ono što nam svima treba – pripremite se za “Terapiju.”

Ovo je njihov devetnaesti singl po redu, a zašto baš ovaj naziv pjesme, opisala je pjevačica benda Lara Antić Prskalo: “Neobičan naziv pjesme zapravo je logičan odabir s obzirom na sve ono što nam se događalo protekle dvije godine i što se, nažalost, trenutno događa u svijetu. Glazba je uvijek bila naša oaza, antistres terapija i nešto što nam pruža mir. Nadam se da će se pjesma svidjeti slušateljima i da će djelovati terapeutski barem na te tri i pol minute."

Pogledaj i ovo Bang Bang (Foto: PR) premijera spota "Dolazi neko bolje vrijeme, baš sada kao da je znalo" - "Bolje sutra" nova je pjesma i spot grupe Bang Bang

Kroz šalu je i autor glazbe i teksta, Hrvoje Prskalo opisao svoje viđenje ovog singla: "Ima jedna ne baš popularna poslovica koja tvrdi da rad oslobađa. Mi imamo tu privilegiju da nam je muzika i posao i opuštanje, a bend svojevrsna support grupa. Ponekad je dovoljno samo da ritam krene pa da zaboravimo na sve probleme. Naša Terapija je oda dobroj glazbi koja nam podmazuje surovu svakodnevicu."

Za singl je snimljen i videospot kojeg potpisuju Ljubo Zdjelarević i Raul Brzić koji su već pridruženi članovi njihovog tima, a ovo im je ujedno i petnaesti spot koji su zajedno napravili.

Bend Bang Bang ove godine u rujnu obilježava deset godina postojanja!

“Iskreno, ne znam kako je vrijeme tako brzo prošlo. Planiramo veliki koncert za rođendanski party, a uskoro ćemo i najaviti datum. Dugo nismo svirali u Zagrebu, tako da će to biti baš jedno lijepo slavlje”, otkrila je Lara.

Bang Bang planira i ljetnu turneju, a uskoro će i na društvenim mrežama objaviti datume, kao i gradove gdje će se družiti sa svojom publikom.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Pavić Lana Pavić Lana Pavić Lana Pavić +11 Iris Rajčić i Marko Livaja Celebrity Irisina kuma Lana ne krije koliko je ponosna, pogledajte pripijenu haljinu koju je izabrala za prijateljičin veliki dan

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić +5 Iris Rajčić i Marko Livaja Celebrity Splitska glumica u haljini s prorezom na trbuhu zasjenila goste na vjenčanju, a duboki dekolte privlačio je dodatne poglede!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene