ne propustite

B-Boy natjecanje u Zagrebu: Dolaze B-Boy Cico i Kandžija!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Manje od tjedan dana ostalo je do velikog B-Boy natjecanja u kojem će najbolji hrvatski brejkeri dobiti priliku pokazati svoje plesne majstorije!

Red Bull BC One, najprestižnije svjetsko B-Boy natjecanje, i ove godine u potrazi je za najboljim svjetskim plesačima, a zagrebačka Džamija samo je jedna od 60 postaja na putu do velikog svjetskog finala u Južnoj Koreji.

Pogledaj i ovo Halestorm 22. studenog Dobitnici Grammyja Halestorm vraćaju se u Zagreb: Moćna live mašina s najboljim ženskim rock vokalom današnjice priprema spektakl

Vještine hrvatskih brejkera ocjenjivat će velika imena svjetske B-Boy scene. Jedan od trojice članova ocjenjivačkog žirija – Mounir – aktualni je svjetski BC One prvak. Njemu uz bok naći će se slovenski B-Boy Naki te Talijan Cico, član Red Bull BC One All Star postave. Na pitanje što je najvažnije u B-Boyingu i na što će obratiti pažnju pri ocjenjivanju Cico kaže:
'B-Boying za mene predstavlja slobodu izražavanja, nitko osim tebe ne može upravljati načinom na koji se želiš izraziti. Ocjenjujem način kretanja, interakciju s glazbom kao i s protivnikom te originalnost. Nije sve u zahtjevnim pokretima, važan je način na koji su izvedeni'.

>> Osječki reper Kandžija: Slavonci su taoci gluposti

Poznati hrvatski MC Kandžija domaćin je zagrebačkog Cyphera, a zajedno s Cicom već je počeo odbrojavati do 27. travnja. Džamija će u subotu od 19 sati ugostiti 16 najboljih hrvatskih B-Boyeva te im dati priliku da se betlovima 1 na 1 izbore za ulaznicu na regionalno finale u Ukrajini.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene