Ilustracija (FOTO: Getty)
Ilustracija (FOTO: Getty)

Mjesec borbe protiv ovisnosti obilježava se u Centru za kulturu Trešnjevka.


Svake godine u razdoblju od 15. studenog do 15. prosinca obilježava se Mjesec borbe protiv ovisnosti s ciljem upozoravanja cjelokupne javnosti i društva na problem zlouporabe svih oblika sredstava ovisnosti. Time se nastoji potaknuti sve aktere u društvu na aktivnu borbu protiv ovisnosti, poduzimanjem zajedničkih aktivnosti za uspješno suprotstavljanje ovom ozbiljnom problemu današnjice.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Neviđeni autogol u zadnjoj sekundi Slika nije dostupna Video: Riise uvršten među 10 'naj' autogolova

Povodom obilježavanja mjeseca borbe protiv ovisnosti, Udruga ‘Jedni za druge’, u suradnji s Teatrom Tirena i Centrom za kulturu Trešnjevka, pripremila je predstavu čiji motiv su bili snimljeni audio dokumentarni materijali s osobama koje su se liječile zbog problema ovisnosti, a koje su pristale sudjelovati u projektu.

Svoju završnu kazališnu izvedbu ‘Autogol’ dramska skupina predstavit će u petak, 8. prosinca u Centru za kulturu Trešnjavka, s početkom u 19 sati. Ulaz je besplatan i svi su dobrodošli!

Ilustracija (FOTO: Getty)
Ilustracija (FOTO: Getty)