Ne propustite

Atraktivni karnevalski vikend u klubu Groove

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Karneval Show koji se održava ovog petka uvod je u subotnji Red Lipstick party koji će najsretniju djevojku nagraditi bogatim poklon paketom vrhunske kozmetike!

Popularnu clubbing destinaciju u petak će uljepšati brojni likovi iz mašte, dok je subota rezervirana za ljepotice.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara (Foto: Instagram) Što vi mislite? Najplaćenija glumica objavila fotku iz 80-ih godina i ostavila fanove u čudu: "Danas izgledaš puno mlađe"

S prvim danima veljače stiže nam vrijeme karnevala, mjesec u kojem si možemo maskirati u što god nam srce poželi a da nas pri tom ne smatraju čudakom. Pripreme najluđih kostima u punom su jeku, a idealna prilika za pokazivanje maštovitosti očekuje nas već ovog petka, 06. veljače u klubu Groove.

Ljetna glazbena pustolovina zagrijala subotnju noć u Grooveu

Zvijezda zagrebačkog noćnog života najavljuje Karneval Show uz mikseve starih i novih RNB, house i dance hitova DJ Duixa. Sve posjetitelje koji dođu maskirani očekuju pokloni iznenađenja, a za najoriginalniju masku, tim Groove-a osigurao je posebnu nagradu.

Red Lipstick party koji se odražava u subotu. 07. veljače posebno je atraktivan za djevojke. Sve posjetiteljice koje u klub do 01 sat dođu s popularnim crvenim ružem na usnama, ulaze u nagradnu igru, a najsretnija dobit će bogat poklon paket vrhunske kozmetike.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene