Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nacionalni projekt Aktivna Hrvatska u subotu, 16. travnja u 11 sati, sportska dvorana Vijuš u Slavonskom Brodu prikazat će rješenje za neaktivnost Hrvatske.


Atraktivne sportašice Anja Bijelić i Lukrecija Dragić s dolaskom proljeća kreću na turneju hrvatskim gradovima. Nacionalni projekt Aktivna Hrvatska u subotu, 16. travnja u 11 sati, sportska dvorana Vijuš u Slavonskom Brodu prikazat će rješenje za neaktivnost Hrvatske.

Vezani članci PR Poziv na finalni trening Aktivne Hrvatske u Zagrebu PR Vinkovčani vježbanjem najavili aktivnu jesen

Nova sezona nacionalnog projekta, koji se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, u sezoni 2016. posjetit će šest gradova u kojima će nas vodeći stručnjaci aktivirati zanimljivim treninzima koji su prilagođeni svakome od nas.

Zagrepčanka Anja Bijelić, studentica Kineziološkog fakulteta u Zagrebu zajedno s kolegama vodit će treninge. Praktički je odrasla u gimnastičkim dvoranama gdje trenira ritmičku gimnastiku. Posljednje dvije godine profesionalno se bavi akrobacijama na šipki, dok joj je hobi pole dance. Osim sportskih priznanja izabrana je i za Miss Zadarske županije te druga pratilja na izboru Miss Hrvatske.

Dubrovčanka Lukrecija Dragić u vježbanje i aktivnost zaljubljena je od malih nogu. Sportska obitelj potaknula je Lukreciju na bavljenje atletikom. Uz sport, aktivna je članica dubrovačkog plesnog ansambla Linđo s kojim odlazi i na česte turneje te nastupa i na Dubrovačkim ljetnim igrama.

Projekt Aktivna Hrvatska se nakon Slavonskog Broda nastavlja u Vodicama 28. svibnja, splitskom hotelu Radisson Blu 18. lipnja, Dubrovniku 4. srpnja, zadarskom hotelu&spa Iadera 23. srpnja te u Zagrebu 10. rujna u sklopu Europskog tjedna sporta.

Prijavite se i vi za vježbanje putem službene web stranice projekta www.aktivnahrvatska.hr.