Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zabilježite si večer 6. veljače u svoje rokovnike ili elektronske podsjetnike jer vas tada čeka još jedna sjajna večer ARTcoustica!


Više od šest mjeseci se Sara Renar nije popela na stage zajedno sa svojim bendom, a ovog puta poznata zagrebačka kantautorica počastiti će nas izvedbom svojih kantautorskih skladbi zajedno sa novim internacionalnim sastavom.Svojom glazbom sve više izlazi van uobičajenog "djevojka s gitarom" formata te izmiče strogom žanrovskog opredjeljenju. Njene pjesme doživjele su aranžmane rock sastava, blues akustike, trip hopa te čak i jazza u suradnji s M. Dedićem.

Vezani članci Plavi orkestar Plavi orkestar vraća se u Zagreb: Legendarni bend priprema ekskluzivni nastup za pamćenje Klapa Rišpet Publika ne prestaje pokazivati interes za koncert klape Rišpet u splitskom Spaladiumu

Dana 6. veljače, početkom u 20 sati, na još jednoj večeri Artcoustica imati ćemo priliku slušati kako se Sara poigrava svojim glasom, zvukom, žanrovima, a istovremeno čvtsto drži sve konce u svojim rukama. U Ksetu će ovom prilikom prvi puta predstaviti pjesme s nadolazećeg EP-a s novim sastavom benda koji čine:

Luka Geček - električna gitara, back vokali (Mayales)
Zdeslav Klarić - klavijature, back vokali (PCVC)
Anže Kristin - bubanj, perkusije (STROJMACHINE, Perkakšns)
Sara Renar - vokal, loop, povremeno gitara

Ulaz se otvara u 20 sati, a karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 25 kn na dan koncerta. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana u KSET-u (0 kn).

Oni koji su usvojili "Trebam te", "U velikom stilu", "Djeca", "Mamurluk", mogu se prebaciti na novo gradivo i poslušati neke od novih pjesama!