Pogledajte galeriju

Arsen, Gabi i Matija raznježili dubrovačku publiku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sinoćnjim koncertom u sklopu programa Zvijezde pod zvijezdama u legendarnom dubrovačkom hotelu Excelsior koji ove godine slavi svoju stogodišnjicu, Gabi, Arsen i Matija Dedić oduševili su brojnu dubrovačku publiku.

 Nastupajući ponovno zajedno u Dubrovniku nakon gotovo deset godina, svojim su glazbenim perfarmansom nasmijali i do suza raznježili publiku koja se uz njihovu glazbu mogla prisjetiti prisjetiti minulih vremena i neodsanjanih snova.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 30 "Gabi Bičević!" Ne prestaju reakcije na transformaciju koja je sve ostavila u čudu: "Najbolja točka otkad postoji ova emisija!"

Koncert obitelji koja zajedno posjeduje preko 60 glazbenih albuma. predstavio je Arsena kroz sinergiju pijesnika i kantautora, Gabi kao prvu damu hrvatskih šlagera i Matiju, jednog od naših najnagrađivanijih pianista i jazz glazbenika.

U retrospektivi pojedinačnih i zajedničkih uspiješnica, Arsen, Gabi i Matija Dedić stvorili su intimnu, opuštenu, cabaret atmosferu, zabavljajući nas sa istim žarom kako i na počecima njihovih karijera. Kao i u pravoj obitelji, koncertna dinamika se mijenjala; Arsenovu autorsku poeziju Matija je pratio blagom rukom klavirskog virtuoza a Gabi zaokružila svojim prepoznatljivim klasicima. I dok su oni svojim performansom kritizirali, motivirali i nadopunjavali jedni druge, publika u Hotelu Excelsior potpuno se prepustila vrunskoj glazbenoj izvedbi i velikim aplauzom nagradila ovu iznimno talentiranu glazbenu obitelj.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene