Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

VIP gosti kluba moći će unajmiti privatnu 'cabanu' s jacuzzijem i osobnim konobarom


U nadolazećoj ljetnoj sezoni, klub Aquarius na Zrću zasjat će u potpuno novom svjetlu, s pomno dizajniranom i preuređenom after beach arenom, koja je centar svih događanja u klubu. U projekt, koji je osmislio i vodi zagrebački arhitekt Christian Rendulić iz studija Arhikultura, uloženo je nekoliko milijuna kuna, a posebna se pozornost pri preuređenju posvetila najzahtjevnijim, elitnim gostima kluba.

Aquarius je za vas pripremio novi zanimljivi RETROVIZOR!

Vezani članci PR Završilo je najuspješnije izdanje Sonus festivala do sad! Party na Zrću (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska tvornica zabave se polako mijenja: ''Današnji gost nije više zainteresiran samo za cuganje i plesanje. Traži nešto više"

Uz veliki bazen, terasu s pogledom na more te futuristički DJ pult, gradi se i šest „cabana“, odnosno zasebnih separea ili kućica, od kojih svaka ima svoj jacuzzi i osobnog konobara. Cabane opremljene vlastitim hidromasažnim bazenom u staklu, nalaze se dovoljno blizu DJ pulta da se nesmetano može uživati u glazbi i atmosferi kluba, no ipak su dovoljno udaljene kako bi VIP gosti mogli imati svoju privatnost.

Osim klasične ponude pića, gostima će biti ponuđen i ekskluzivni catering tijekom cijelog dana i noći u koji su uključene plate s probranim narescima i sirom, finger food, canapei s tunom i lososom, voće te vrhunski šampanjci i vina.

Veliki bazen koji ima amfiteatarski izgled od ovog ljeta u ponudi će imati i stolove u vodi, pa će gosti kluba svoja omiljena pića moći pijuckati u plićem dijelu bazena i tako uživati u vrhunskoj glazbi te se ujedno rashladiti u vrućim ljetnim noćima.

-U renoviranje naše after beach arene ušli smo zbog podizanja kvalitete ponude i još boljeg klupskog iskustva kojeg nudimo kroz naš program. Praćenje trendova u ovom poslu je izuzetno bitno i želimo biti u korak sa najvećim svjetskim ljetnim klubovima, a opet zadržati naš stil kojeg smo stvorili kroz prijašnje godine. Upravo zbog toga svake godine preuređujemo pojedine dijelove kluba kako bi našim gostima ponudili što bolje uvjete za zabavu – poručuju iz vodstva kluba.

Osim maksimalne udobnosti, nova plesna arena Aquariusa na Zrću trebala bi omogućiti još bolju komunikaciju između DJ-a i publike, kao i publike međusobno što će pridonijeti još boljoj atmosferi na Aquariusovim svakodnevnim događanjima.

Novoobnovljeni Aquarius svoja će vrata otvoriti 5. lipnja s tradicionalnim Zrće Spring Breakom, tijekom kojeg se očekuju gosti iz 20-ak svjetskih zemalja,a uslijediti će Aquariusovi festivali s vrućim imenima iz svijeta elektronske glazbe kao sto su Axwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Fedde Le Grand i drugi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook