Aquapark Adamovec

Oaza nadomak Zagreba: Noćno kupanje i brojna druga iznenađenja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Aquaparku Adamovec počinje sezona noćnog kupanja! Iskusite čar masažnih bazena, jacuzzija i brojnih drugih zabavnih sadržaja pod romantičnim noćnim svjetlima i uživajte u brojnim iznenađenjima te povoljnim cijenama koje vam u mjesecu rujnu priprema najmodernija kupališna oaza nadomak Zagreba.

Adamovec 19. rujna 2013. – U čarobnom vodenom svijetu Aquaparka Adamovec, od subote, 21. rujna počinje sezona noćnog kupanja. Čari masažnih bazena, jacuzzija i brojnih drugih zabavnih sadržaja pod romantičnim noćnim svjetlima možete iskusiti od ovog vikenda, od 20 sati pa sve do 02 sata poslije ponoći.

Mjesec rujan u Adamovcu je u znaku iznenađenja pa će tako moderna kupališna oaza svakog 20. posjetitelja nagraditi gratis ulaznicom tijekom cijelog rujna. Sve one koji se pak odluče na nezaboravan užitak u saunama, aquapark će odobriti popust od 20 %  na redovitu cijenu saune.

U modernom objektu aquaparka od 4200 m2, nalaze se rekreacijski bazen s masažama, gejzirima i raznim drugim zanimljivim efektima. Bazen s valovima površine je 220 m2 i jedna je od vodećih atrakcija Aquaparka. Bazen sa slapovima i masažama nalazi se na poluetaži, a po potrebi može biti pretvoren i u privatnu oazu za Vas i Vaše društvo. Pažnju najmlađih privlačit će dječji bazen s vodenim atrakcijama površine 20 m2. Gastronomske delicije Aquapark Adamovec nudi u prostoru restorana, looby i bikini bara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pogledaj i ovo Raquel Mauri (Foto: Instagram) Erotični trenutak Goli u jacuzziju: Rakitićeva supruga objavila intimnu fotografiju njih dvoje na kojoj razmjenjuju nježne poglede
SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene