Pjesma ''Oči boje oceana'' doziva ljeto i tjera kišne oblake, ali i na način Antonije Šole opjevava vječitu borbu sreće i tuge, kao i tame i svjetla, jeseni i ljeta.

Galerija


Antonija Šola priprema ljetnu sezonu za koncerte i nastupe, a ova pjesma novitet je na njenom repertoaru.

Vezani članci Tamburaški sastav Dyaco i Antonija Šola (Foto: Dnevnik.hr) Đakovački tamburaši osvajaju publiku u cijelom svijetu – naš Dyaco slušaju na dalekoj Kubi! Pjevačica Antonija Šola (Foto: IN Magazin) Bila je velika domaća zvijezda: Bliži joj se okruglih 40, izgleda puno mlađe, a i dalje radi punom parom

Na pitanje koja nam je sve iznenađenja pripremila, misteriozno se smješka.

Tajanstvena zavodnica pisala je i za mnoge kolege i kolegice na estradi, a nije ni čudo što svi vole surađivati upravo sa Antonijom jer ima zarazno pozitivan stav. Ovaj puta pripremila je pravu poslasticu za ljeto - novu pjesmu ''Oči boje oceana''. 

 

Produkcija Svena Gleđe ovaj puta donosi moderan zvuk koji osvaja na prvo slušanje. Režiju potpisuje Igor Vignjević. Spot je sniman na više lokacija na Jadranu i u Crnoj Gori u dužem vremenskom periodu, morske scene su snimane i u marini Veljko Barbieri u Slanom, te duž Jadrana, dok su scene plovidbe na luksuznom gliseru Terranautike snimane u okolici Dubrovnika i otoka Šipana.

Ljepote i spoj kontinenta i mora donose scene šume konjičkog kluba Trajbar. Povodom izlaska pjesme Antonija će za ljeto lansirati unisex parfem OCEAN. Osim ove pjesme pripremila je još nekoliko pjesama koje planira objaviti već ovog ljeta i jeseni koje će objediniti potom na novom studijskom albumu u izdanju Croatia Records-a. Na njemu će se naći pjesme koje je objavljivala posljednje 4 godine poput "Samo u parfemu", "Tvoja" , "Dok slušam radio", "Bitango moja".

A do tada, ovog ljeta Antonija nam pjeva o tajanstvenim očima boje oceana. Poznato je da Antonija uvijek piše i pjeva ono što i proživljava pa se svi s pravom pitamo tko je to zaveo plavim očima, tu temu je prešutjela, ali pogled je rekao više od riječi.