O ovome će se pričati

Na srpsku svadbu godine stigle i poznate Hrvatice, Nina Badrić i Lepa Brena pjevale gostima i mladencima

Svadba (Foto: Screenshot Instagram) Svadba (Foto: Screenshot Instagram) Screenshot Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Svadba (Foto: Screenshot Instagram) Svadba (Foto: Screenshot Instagram) Svadba (Foto: Screenshot Instagram) Svadba (Foto: Screenshot Instagram) +0 Nina Badrić (Foto: Instagram) Galerija

Tijekom vikenda u Beogradu su se vjenčali Anja Stojković i Hugo Valente, a među gostima su bili brojni poznati uzvanici.

Svadbi godine, o kojoj se mjesecima unaprijed pričalo, a vjerujemo kako će se pričati još neko vrijeme – Anje Stojković i Huga Valentea, prisustvovale su najpoznatije regionalne zvijezde, pa tako i one iz Hrvatske, piše srpski Blic. Iva Radić, Iva Balent i Nina Badrić našle su na listi uzvanika svadbene svečanosti kćeri poznatog srpskog nogometaša Dragana Stojkovića Piksija i francuskog vozača automobilskih utrka.

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Pogledaj i ovo Nina Badrić bol je ogromna Nina Badrić oplakuje tragičnu smrt djevojčice iz Srbije: ''Ovo je nenadoknadiv gubitak i nijedna kazna neće biti dovoljna''

Poznate Hrvatice uživale su na raskošnoj svadbi, a Nina Badrić svojim je hitovima zabavljala sretne mladence i njihove goste, baš kao i Lepa Brena.

 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Priliku za fotografiranje s Lepom Brenom iskoristila je Iva Balent, a Iva Radić objavila je story na Instagramu s Oljom i Draganom Kojićem kojim je poručila njihovu sinu Igoru i snahi Severina kako im fale.

Vrhunac svadbe, inače već treće po redu ove godine, jer prve dvije su održane u Parizu i na Azurnoj obali, bio je spektakularni vatromet koji je sve ostavio bez daha.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene