Tijekom vikenda u Beogradu su se vjenčali Anja Stojković i Hugo Valente, a među gostima su bili brojni poznati uzvanici.

Galerija


Svadbi godine, o kojoj se mjesecima unaprijed pričalo, a vjerujemo kako će se pričati još neko vrijeme – Anje Stojković i Huga Valentea, prisustvovale su najpoznatije regionalne zvijezde, pa tako i one iz Hrvatske, piše srpski Blic. Iva Radić, Iva Balent i Nina Badrić našle su na listi uzvanika svadbene svečanosti kćeri poznatog srpskog nogometaša Dragana Stojkovića Piksija i francuskog vozača automobilskih utrka.

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Vezani članci Nina Badrić Nina Badrić obara s nogu u badiću koji ima kultni status, sve je podsjetila na ljepotice iz jako uspješne serije! Nina Badrić s mobitelom Život bez društvenih mreža, pa čak i mobitela – koje zvijezde im uspješno odoljevaju?

Poznate Hrvatice uživale su na raskošnoj svadbi, a Nina Badrić svojim je hitovima zabavljala sretne mladence i njihove goste, baš kao i Lepa Brena.

 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Priliku za fotografiranje s Lepom Brenom iskoristila je Iva Balent, a Iva Radić objavila je story na Instagramu s Oljom i Draganom Kojićem kojim je poručila njihovu sinu Igoru i snahi Severina kako im fale.

Vrhunac svadbe, inače već treće po redu ove godine, jer prve dvije su održane u Parizu i na Azurnoj obali, bio je spektakularni vatromet koji je sve ostavio bez daha.