Na božićnoj zabavi

Anita Dujić i Kim Kosanović na božićnom partiju uz Kozmo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najveća hrvatska drogerija KOZMO proslavila je božićne blagdane humanitarnima akcijama i božićnim partijem uz hrvatske ljepotice sa svjetskih modnih pista.

Blagdansko vrijeme najveća hrvatska drogerija KOZMO proslavila je u društvu kupaca, humanitarnim darivanjima i božićnim partijem u galeriji Velvet u društvu novinara, blogerica i ljepotica sa svjetskih modnih Anite Dujić i 18-godišnja Kim Kosanović - koja je ove godine i predstavljala Hrvatsku u finalu izbora 'The Look Of The Year' gdje je i odnijela titulu najljepše!

Pogledaj i ovo Anita Dujić ide njezinim stopama Anita Dujić u preslatkom društvu stigla je na event Izabel Kovačić koja ni sama nije skrivala oduševljenje njezinom pratnjom

Kim Kosanović je predstavnica Hrvatske na svjetskom izboru 'The Look Of The Year'

U opuštenoj atmosferi uživali su i modna agentica Tihana Harapin Zalepugin i glumac Andrej Dojkić. 'Drogerija KOZMO za mene je uvijek prvi izbor. U ovo predblagdansko vrijeme odabrala sam poklone kojima ću razveseliti najbliže. Za mene je ovo poseban Božić, a isti takav želim svima u Hrvatskoj!', izjavila je manekenka Anita Dujić.

Drogerija KOZMO ovog Božića predstavlja najveći izbor poklona samo za nju i njega. Brojni poklon setovi i parfemi razveselit će Vaše najmilije. Posebno atraktivni poklon setovi su novih brendova u drogeriji KOZMO poput kozmetike Mythos i Beauty UK.

'Zahvaljujemo našim kupcima koji su u drogeriji KOZMO prepoznali prijatelja i mjesto gdje će su ugodnom okruženju izabrati najbolje od preparativne i dekorativne kozmetike, ali i drugog asortimana kojeg konstantno širimo i radimo na njegovom poboljšanju. Svima želimo ugodne i sretne blagdane te uspješnu 2014. godinu!', izjavio je Vedran Mažuran Marjanović iz drogerije KOZMO.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene