Uskoro stiže!

Upoznajte junake animiranog super-hita 'Angry Birds film'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Film Angry Birds u domaćim kinima prikazivat će se i u originalnoj verziji. Prikazivanje počinje u četvrtak. Upoznajte glavne junake.

ANGRY BIRDS FILM snimljen je prema megapopularnoj franšizi video igara, a koji je u svojoj filmskoj verziji okupio najjaču glumačku ekipu do sada. Rene Bitorajac, Tarik Filipović, Goran Navojec, Luka Bulić, Renata Sabljak, Boris Miholjević, Rambo Amadeus i Robert Ugrina predvode sjajnu postavu koja se okupila na sinkronizaciji dugoočekivanog animiranog spektakla koji će nam konačno otkriti zbog čega su ptice toliko bijesne. Osim u sinkroniziranoj, film ANGRY BIRDS u domaćim kinima prikazivat će se i u originalnoj verziji pa će tako svi oni koji to žele moći uživati i u glasovima američkih holivudskih zvijezda koji su posudili svoje glasove. Film se domaćim kinima prikazuje od četvrtka, a mi vam ovim putem predstavljamo glavne junake.

Crveni – Crveni je bijesna ptica. Živi na Otoku Ptičiću, svijetu nastanjenom iznimno naivnim i sretnim likovima pa nije niti čudo da se Crveni teško uklapa. Veseo i bezbrižan život ptica na tom otoku u potpunoj je suprotnosti s onim kako ga živi Crveni: ima malo prijatelja, teško dugo vremena ostaje zaposlen zbog svoje nekontrolirane ćudi i živi sam na rubu grada.

Povrh svega, nedostaju mu osnovne društvene vještine kako bi se u potpunosti zbližio s drugima. Svjestan toga da je drugačiji od ostalih, on svoju nelagodnost pokušava sakriti sarkazmom te se drži povučenim što ga, zapravo, još više udaljava od ostalih. Ono što on uistinu želi, ali još uvijek nije toga svjestan, jest osjećaj pripadnosti i prihvaćanja. Crveni se ne libi pitati teška pitanja i ići tamo gdje se ostali ne usude.

Žuti – Žuti se može opisati jednom riječi: brzina. On misli brzo, govori brzo, a kreće se još brže. Sposoban je projuriti cijelim otokom u tren oka. Žuti govori kreštavim glasom kojem nedostaje mehanizma – tako da nikada nećete biti spremni na ono što će Žuti izgovoriti. Njegova bijesna energija natjerava ga da skače s jedne misli na drugu i pritom neće mariti može li ga netko drugi pratiti u tome. Žuti je impulzivan i živahan, a glavna mu je svrha imati prijatelje.

Bomba – Bomba ima veliko srce, ali i veliki problem. On je jedina ptica na otoku kojoj je dijagnosticiran PEP (Povremeni Eksplozivni Poremećaj) zbog kojeg katkada doslovno eksplodira kad se nađe pod stresom ili kada se uplaši. Odlučan je staviti taj poremećaj pod kontrolu, ali još je dalek put do toga! Zbog svoje nepredvidive i eksplozivne moći, Bomba je puno opreznija ptica od ostalih, sa sporim i teškim načinom govora.

Terenac – Terenac je misterij. On je najveći od svih ptica i kada je to potrebno koristi se svojom snagom. Njegov način komunikacije isključivo se sastoji od dubokih režanja i stenjanja koji dolaze iz utrobe. Zbog svoje veličine kreće se vrlo polako, a upravo ona čini njegovu prisutnost zastrašujućom. Generalno ga smatraju brutalnom zvijeri. Međutim, u konačnici ćemo otkriti da je Terenac potpuno krivo okarakteriziran – duboko u sebi, on je zapravo nježni div.

Matilda – Matilda je mirna, zen vođa Grupe za prihvaćanje, posebnog razreda za upravljanje bijesom na Otoku Ptičiću. Ona je bivša bijesna ptica koja je s vremenom naučila u čemu je griješila pa sada sve to kompenzira izuzetno smirenim ponašanjem. Međutim, s vremena na vrijeme uvjerit ćemo se kako je Matildin bijes još uvijek prisutan, iako je negdje duboko u njoj zakopan, a može isploviti na površinu u trenucima ekstremnog stresa ili frustracije. Premda njezini učenici Crveni, Žuti i Bomba njezino strpljenje stalno stavljaju na kušnju, ona ih pokušava voditi prema spokoju, bez obzira htjeli oni to ili ne.

Stela – Stela je vječno optimistična i vedra. Zbog svoje prirodne radoznalosti, ona je postala jedan od glavnih stručnjaka na Otoku Ptičiću. Ponosna je na svoju zajednicu i trudi se naučiti sve što može o tome što se događa u ptičjem selu – od njegove prošlosti do privatnih života drugih ptica. Zbog toga je ona praktički turistički voditelj otoka i voli dijeliti svoje znanje s ostalima koristeći svoj ugodan, topao glas.

Veli Orao – Veli Orao je legenda mitskih proporcija u ptičjoj zajednici. Sve ptice odrasle su na pjesmama i pričama o njegovim fantastičnim avanturama i junaštvu. Zbog svojih ogromnih, veličanstvenih krila on je jedina ptica koja je uspjela letjeti. Čak i cinični Crveni gleda na Velog Orla kao na uzor. Međutim, neobjašnjivo je da već godinama nitko o njemu nije čuo niti riječi, niti ga vidio. Uskoro ćemo otkriti da pravi Veli Orao nije nikakva legenda – umjesto velikog, moćnog junaka on je zapravo teži za 30-ak kilograma i na prvi pogled senilan. Ipak, Veli Orao to ne primjećuje (ili ga jednostavno nije briga) pa je oduševljen kada dijeli svoje beskrajne anegdote o slavnim danima s onima koji žele slušati (ili koji se ne mogu izvući iz toga). Iza njegovog autoritativnog glasa krije se samodopadni, nesigurni, isprani junak koji svoj život živi u prošlosti. A njegova prošlost može se pronaći na zidovima njegove prašnjave pećine u Dvoranu Junaka, muzeja kojeg je izgradio sebi u čast.

Sudac Kljunčić – Sudac Kljunčić je pompozan i poučan govornik koji toliko uživa u zvuku vlastitog glasa da je zbog toga postao sudac. Predsjedavajući nad njihovom sigurnom i sretnom ptičjom zajednicom, njegova mala sudnica ne koristi se toliko često. Stojeći na Ćiri, on s visoka gleda na ostale ptice uživajući u vlastitim vicevima kao i u vlastitoj moći. Zaljubljen je u svoje nove prijatelje, prasce, i učinit će sve što može kako bi osigurao njihovu sreću dok se oni nalaze u posjeti Otoku Ptičiću.

Leonard – Leonard je šarmantni i karizmatični govornik za sve prasce. Kao kombinacija međunarodnog ambasadora i putujućeg prodavača, Leonard svojom narodnjačkom, toplom osobnošću odmah pridobije povjerenje svih ptica. On govori iskreno i s entuzijazmom dok naivnim pticama daje mnoge darove s Otoka Prašćića. Ptice su oduševljene njegovim performansom i u potpunosti prihvaćaju prasce u svoju zajednicu. Međutim, uskoro ćemo vidjeti da se iza Leonardovog pretjerano diplomatskog smiješka krije nešto puno ozbiljnije. Leonard je pametniji nego što izgleda, a njegovo prijateljstvo moglo bi biti paravan za puno dublji, mračniji plan.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene