Popularna iogrica

'ANGRY BIRDS' NAPOKON NA VELIKOM PLATNU!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Filmska verzije jedne od najpopularnijih video igara svih vremena sada u domaćim kinima!

Konačno smo i to dočekali – hit ANGRY BIRDS FILM počeo je sa prikazivanjem u domaćim kinima! Zbog nezapamćene popularnosti video igre prema kojoj je napravljen, ANGRY BIRDS FILM s pravom se već sada proziva animiranim događajem godine. Radi se o filmu snimljenom prema jednoj od najpopularnijih video igara svih vremena koji je u naša kina stigao čak tjedan dana prije nego u američka. Ovim putem predstavljamo vam dvije kino najave za ovaj nesvakidašnji filmski super-hit koji će, sigurni smo, postaviti nove granice box-office rezultata.

Pogledaj i ovo PR Hannes Þór Halldórsson Dvostruki život islandskog redatelja: Prije četiri godine branio je protiv Vatrenih na Svjetskom prvenstvu, a danas ima hit europsku komediju

Već ovog vikenda imate priliku upoznati Crvenog, Žutog, Bombu i Leonarda – glavne likove video igre 'Angry Birds', globalnog fenomena koji je do srpnja prošle godine na svim platformama na kojima je bio dostupan preuzet preko tri milijarde puta što ga čini apsolutnim rekorderom u broju 'downloada' neke besplatne igre u povijesti. Upravo su njih četvorica glavni protagonisti filma ANGRY BIRDS u kojem će gledatelji diljem svijeta putem najmodernije 3D tehnologije biti transportirani na Bird Island gdje će se otkriti pozadina epskog sukoba između ptica i svinja.

Kao što se može vidjeti iz kino najave, ANGRY BIRDS je živahan, živopisan i izrazito humorističan animirani film za sve generacije gledatelja. U domaćim kinima naša publika uz uobičajenu sinkroniziranu može pogledati i originalnu verziju filma u kojoj su glasove posudili popularni glumci Peter Dinklage, Sean Penn, Josh Gad, Danny McBride i Bill Hader. Film su režirali Clay Kaytis i Fergal Reilly kojima je ovo redateljski prvijenac, a scenarij je napisao Jon Vitt, dobitnik prestižne nagrade Emmy.

Animirani super-hit ANGRY BIRDS FILM već sada možete pogledati u domaćim kinima u originalnoj i sinkroniziranoj verziji, u 2D-u, 3D-u i 4DX-u!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene