Zaljubljeni golupčići

VIDEO Mogu li ostati zajedno?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gwen Stacy nalazi se u opasnoj nevolji!

Još od sredine 2011. godine, kada se tek počeo snimati nadolazeći kino hit 'Čudesni Spider-Man' mlade holivudske zvijezde Andrew Garfield i Emma Stone nalaze se u ljubavnoj vezi. Na njihovu nezaustavljivu kemiju odmah po početku snimanja upozoravao je redatelj Marc Webb, a nije drugo trebalo da se ta kemija prelije i izvan platna te da dvoje zgodnih glumaca završe jedno drugome u zagrljaju.

Pogledaj i ovo Emma Stone i Dave McCary Imali su i dobar razlog Rijedak romantični istup jednog od najtajanstvenijih slavnih parova, inače ne pokazuju nježnosti u javnosti, no sada su to napravili pred očima cijelog svijeta!

Nisu skidali pogled jedno s drugoga na crvenom tepihu!

U četvrtak 24. travnja u domaća kina stiže drugi nastavak avanturističkog spektakla 'Čudesni Spider-Man 2' u kojem Garfield i Stone ponavljaju uloge Petera Parkera (Spider-Mana) i njegove bolje polovice Gwen Stacy.

Pogledajte kako se Emma Stone, odnosno njezin lik Gwen, pronašla u ozbiljnoj nevolji iz koje će je, na poprilično neuobičajen način, pokušati izvući njezina velika ljubav Andrew Garfield odnosno Peter Parker... Ili Spider-Man – kako vam draže.

Kino hit 'Čudesni Spider-Man 2' u domaća kina stiže punih 8 dana prije nego što će ga imati prilike vidjeti gledatelji u SAD-u.

U glavnim ulogama se pored Garfielda i Stone pojavljuju Jamie Foxx u ulozi opasnog zlikovca Electra, Dane DeHaan kao Harry Osborn, Peterov prijatelj iz djetinjstva, koji postaje mračni Green Goblin, Sally Field kao teta May i Paul Giamatti kao Aleksei Sytsevich, odnosno opaki Rhino.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene