Moćan vokal, uvjerljiva interpretacija i tekstovi koji prodiru do najdubljih emocija, dominantne su karakteristike glazbenog opusa Andree Qubrick, pjevačice i cijenjene autorice čije pjesme odjekuju s vrhova top lista.

Galerija


Mnogi su pjevači poput Jacquesa, Ivane Kindl, Ivane Banfić, Roka Blaževića i drugih prepoznali Andrein autorski potencijal i odabrali pjesme s njenim prepoznatljivim i nekonvencionalnim potpisom, a nakon gotovo deset godina diskografske pauze Andrea objavljuje svoj kantautorski singl "Bolovi“ kojim je odlučila prokrčiti put na urbanoj glazbenoj sceni.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Sve mi je gore. Nikakvi lijekovi mi ne pomažu!' Slika nije dostupna Zdravlje Timošenko sve gore: Trpi bolove, ne može se sama micati

"Pjesmom Bolovi na našu već pomalo uspavanu glazbenu scenu donosim jedan prodorniji zvuk i netipičan, ali vrlo proživljen tekst koji će vjerujem izazvati puno komentara. Kad pišem, za sebe ili za druge, uvijek nastojim iznenaditi nekom još neupotrebljenom sintagmom, neizlizanom temom ili bilo čime što odskače od predvidljivih rješenja. Osjećam navalu nove energije i jako me veseli rad na vlastitim pjesmama", izjavila je Andrea. 

Pjesmu "Bolovi“ prati atraktivan videospot koji je osmislila Andrea zajedno s redateljem Darijem Lepoglavcem.

 

Reakcija kraljevske obitelji na gubitak drugog djeteta Harryja i Meghan iznenadila je javnost