Pogleda

Anamarija predstavila novu kolekciju: 'Sweet Escape'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dizajnerica Anamarija Asanović svako ljeto za sve ljubitelje svoga modnog rukopisa pripremi posebnu mini ljetnu kolekciju idealnu za dan i za noć.

Dosljedna svojim modnim principima dizajnerica i ovaj put stvara izrazito ženstvenu kolekciju koju će svaka žena zasigurno ovo ljeto poželjeti u svome ormaru.

Pogledaj i ovo Anamarija Asanović kći legendarnog Vatrenog Anamarija Asanović objavila je fotografiju s mamom, koju rijetko viđamo, a o braku njezinih roditelja već godinama kruže nagađanja!

Dizajnom Anamarije Asanović oduvijek su dominirali printovi tako i ovaj put dizajnerica miješanjem različitih uzoraka dobiva svoj vlastiti print koji je okosnica cijele kolekcije. Floralni uzorak u kombinaciji s prugama, geometrijskim oblicima i neonskim bojama stvorili su jedinstveni print kojeg Anamarija primjenjuje na haljine, kombinezone, suknje, hlače i košulje. Upravo dobivenim printom dizajnerica je dobila svoje prepoznatljivi ultimativni morski šik – stil koji godinama njeguje.

Kolekcija pod nazivom Sweet Escape namijenjena je svim ženama koje ovo ljeto se ne boje biti modno razigrane i koje će uživati u jakim printovima i uzorcima.
U ulozi modela i ovaj put našla se sama dizajnerica koja donosi svoju viziju kako ovo ljeto kombinirati pritove, jer tu nema pravila, sve je prepušteno vlastitom ukusu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene