u klubu Groove

Stigla ravno iz Istanbula - ovu proslavu nije mogla propustili!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezda zagrebačke urbane scene, klub Groove, ovog je vikenda slavio godišnjicu koja je proslavljena u ritmu najnovijih svjetskih glazbenih hitova.

Slavljeničku tortu prva je probala modna dizajnerica Anamarija Asanović koja je na slavlje stigle izravno iz Istanbula u kojem živi posljednjih godina.

Pogledaj i ovo showbuzz Tulum do jutra Karneval show i brojne ljepotice obilježili vikend u klubu Groove

Anamarija Asanović predstavlja novu kolekciju na Instagramu

'Drago mi je da u centru Zagreba imamo klub koji mi podsjeća na brojne svjetske klubove u koje na putovanjima rado odlazim. Zajedno s društvom uživala sam u proslavi plešući!', izjavila je dizajnerica Anamarija Asanović.

Na slavljeničkom ABSOLUT partiju sve ljubitelje energične house i EDM glazbe zabavljao je rezident kluba Groove i jedan od najpoznatijih hrvatskih DJ-a Viktor Superfine.

Klub Groove nalazi se u samom centru grada, u Petrinjskoj ulici 4. Novo izadnje urbane zvijezde zagrebačkog noćnog života ostavit će bez teksta i one najzahtjevnije; bilo zbog pomno birane glazbe, moderno uređenog prostora ili pak brojnih dodatnih sadržaja i specijalnih efekata koji oduševljavaju.

ezaboravan provod i ugodna atmosfera na prvom su mjestu, a zavidan glazbeni program zaštitni znak, zbog kojeg ovaj klub zaslužuje visoko mjesto na ljestvici najpoželjnijih zagrebačkih clubbing destinacija.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene