potrebne više nego ikad

Ana Rucner novom pjesmom "Bijeli anđeo“ najavljuje dugoočekivani album i šalje nam poruku ljubavi i nade!

Ana Rucner - 3 Ana Rucner - 3 Marko Grubišić/PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 1 Ana Rucner - 4 +0 Ana Rucner - 3 Galerija

"Bijeli anđeo“ šalje poruku ljubavi i nade te je uvertira u novi album poznate violončelistice, a inspiriran je melodijama Balkana.

Nova pjesma "Bijeli anđeo“ i uvertira albuma "Classic Balkan“, donosi novu epohu i poglavlje u glazbenoj karijeri poznate violončelistice Ane Rucner. Posljednje četiri godine "kuhala“ se ova glazbena priča, a po prvi put Ana Rucner ima autorske pjesme, koje je za nju pripremio Zlatko Timotić – Zlaja.


Tako je u suradnji s glazbenim producentom Zlatkom Timotićem – Zlajom nastala i pjesma "Bijeli anđeo“, u vokalnoj i instrumentalnoj izvedbi Ane Rucner. Pjesma je snimana na hrvatskom, ali i engleskom jeziku, za potrebe stranog tržišta. Prati ju jednostavan i minimalistički spot nastao pod redateljskom palicom Danijela Majcena, Marka Grubišića i Tomislava Matea Klarića, a za vizualni identitet Ane Rucner pobrinuo se njezin dugogodišnji stilist i prijatelj, Ivan Friščić. Pogledaj i ovo Ana Rucner - 1 Novi veliki uspjeh! Naša svjetski poznata violončelistica Ana Rucner uz brojne koncerte održala i masterclass u Kini!

Kako i sam naziv pjesme navodi, u spotu dominira bijela boja jer cilj je da pažnja bude usmjerena na divan zvuk violončela i snažan vokal prožet emocijom. Cijela priča smisleno je zaokružena te šalje poruku ljubavi i nade, koje su sada potrebne više nego ikada.

Pjesma najavljuje i dugoočekivani album pod nazivom "Classic Balkan“, u kojem se isprepliću prepoznatljive makedonske, turske i romske melodije te romantične balade, a kroz svaku pjesmu vodi nas klasično sviranje violončela. Album je svojevrsna oda sentimentu i muzičkom izričaju balkanskog podneblja.

Da je album zaista primjer muzičke virtuoznosti, dokaz je i vješto poigravanje s različitim glazbenim mjerama, što do izražaja dolazi u 11/8-inskom izvođenju pjesme "Oro Rucner“. Posebno mjesto na albumu zauzima pjesma "Esma“, posvećena i inspirirana čuvenom Esmom Redžepovom.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vidoje Ristović Vidoje Ristović Vidoje Ristović Nikolina i Vidoje Ristović +13 Nikolina i Vidoje Ristović Celebrity Starija kći i bivša žena Vidoja Ristovića od njega su se oprostile dirljivom porukom, a mlađa još ne zna za smrt oca?

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati +6 Ronela Hajati Celebrity Bujna Albanka u majušnom kostimu zapalila pozornicu Eurosonga i postavila ljestvicu visoko odmah na početku natjecanja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene