Da se naježiš

Nevjerojatna bajka koju morate pogledati: Anđeoski glas koji je Celine Dion preselio nadomak Zagreba

Ana Rucner (FOTO: PR) Ana Rucner (FOTO: PR) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner (FOTO: PR) Ana Rucner (FOTO: PR) +0 Marko Bošnjak (FOTO: PR) Galerija

Zvuk Aninog violončela, uz Gudački kvartet Rucner, savršeno se stopio s glasom mladog, iznimno perspektivnog pjevača pa je rezultat snimanja prava glazbena bajka.

Renesansno barokni kaštel grofova Erdődy u Kerestincu, u gradu Sv. Nedelja, ovih je dana bio prekrasna kulisa za snimanje novog spota Ane Rucner. Kao inspiracija poslužila je prekrasna pjesma Celine Dion: Ashes, iz filma Deadpool 2. Anin gost u spotu je Marko Bošnjak, dječak izvanredno lijepog glasa. Pobijedio je na jednom od prestižnih talent show-ova u regiji, a od milja ga zovu i „slavuj iz Rame“. Podršku svojim gudalima na snimanju je dao i Gudački kvartet Rucner, koji ove godine obilježava dvadeset godina umjetničkog djelovanja. Autorica projekta je Ana Rucner, glazbeni producent Vlado Kalember, producentica Mihaela Reščić, a redatelj i fotograf je mladi i talentirani Filip Bašić. Ana je odjevena u kreacije Sherri Hill, a make-up potpisuje Mihaela Dodić.

Pogledaj i ovo Ana Rucner objavila zajedničke fotke Ana Rucner uživa s dečkom na drugom kraju svijeta, nakon razvoda od 30 godina starijeg Kalembera pronašla je sreću s mlađim od sebe!

Marko Bošnjak (FOTO: PR) Marko Bošnjak (FOTO: PR)

Zvuk Aninog violončela, uz Gudački kvartet Rucner, savršeno se stopio s glasom mladog, iznimno perspektivnog pjevača pa je rezultat snimanja prava glazbena bajka, koja slušatelju vjerno prenosi čitavu paletu snažnih emocija. Ana pjesmu Ashes doživljava kao svojevrsnu molitvu, a Markov anđeoski glas izvedbu dodatno oplemenjuje.

Spot je ujedno i najava Aninog, već osmog po redu, autorskog festivala Ana u Gradu koji se svake godine tradicionalno održava na dubrovačkom Srđu. Na prvi dan ljeta, 21.6, Ana Rucner će, uz prve zrake stidljivog sunca, u 5 sati ujutro zasvirati sa svojim gostima (Gudački kvarter Rucner i Marko Bošnjak) u amfiteatru Excelsa nekretnina, pozdraviti ljeto te obilježiti Svjetski dan glazbe.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene