Zvuk Aninog violončela, uz Gudački kvartet Rucner, savršeno se stopio s glasom mladog, iznimno perspektivnog pjevača pa je rezultat snimanja prava glazbena bajka.

Galerija


Renesansno barokni kaštel grofova Erdődy u Kerestincu, u gradu Sv. Nedelja, ovih je dana bio prekrasna kulisa za snimanje novog spota Ane Rucner. Kao inspiracija poslužila je prekrasna pjesma Celine Dion: Ashes, iz filma Deadpool 2. Anin gost u spotu je Marko Bošnjak, dječak izvanredno lijepog glasa. Pobijedio je na jednom od prestižnih talent show-ova u regiji, a od milja ga zovu i „slavuj iz Rame“. Podršku svojim gudalima na snimanju je dao i Gudački kvartet Rucner, koji ove godine obilježava dvadeset godina umjetničkog djelovanja. Autorica projekta je Ana Rucner, glazbeni producent Vlado Kalember, producentica Mihaela Reščić, a redatelj i fotograf je mladi i talentirani Filip Bašić. Ana je odjevena u kreacije Sherri Hill, a make-up potpisuje Mihaela Dodić.

Ana Rucner (FOTO: PR)
Marko Bošnjak (FOTO: PR)

Vezani članci Ana Rucner Ana Rucner i ove godine priprema festival "Ana u gradu" kojim tradicionalno najavljuje dolazak ljeta Poznate Hrvatice - 3 Ana Rucner nikad zgodnija u sasvim jednostavnoj kombinaciji, posebno se isticao jedan detalj na njezinu tijelu

Zvuk Aninog violončela, uz Gudački kvartet Rucner, savršeno se stopio s glasom mladog, iznimno perspektivnog pjevača pa je rezultat snimanja prava glazbena bajka, koja slušatelju vjerno prenosi čitavu paletu snažnih emocija. Ana pjesmu Ashes doživljava kao svojevrsnu molitvu, a Markov anđeoski glas izvedbu dodatno oplemenjuje.

Spot je ujedno i najava Aninog, već osmog po redu, autorskog festivala Ana u Gradu koji se svake godine tradicionalno održava na dubrovačkom Srđu. Na prvi dan ljeta, 21.6, Ana Rucner će, uz prve zrake stidljivog sunca, u 5 sati ujutro zasvirati sa svojim gostima (Gudački kvarter Rucner i Marko Bošnjak) u amfiteatru Excelsa nekretnina, pozdraviti ljeto te obilježiti Svjetski dan glazbe.