Emotivna balada

Ana Radišić glavna zvijezda spota novog mladog glazbenika

Marko Končurat (Foto: Promo) Marko Končurat (Foto: Promo) Foto: Promo

Marko Končurat predstavio pjesmu ''Bolero''

Marko Končurat, riječki stomatolog, ali i bivši član kultne grupe Putokazi, vraća se glazbenim korijenima debitantskim singlom pod nazivom "Bolero".

Pogledaj i ovo showbuzz Slavljenička atmosfera Kultni zagrebački koncept bar Tesla Power House proslavio je drugi rođendan

Iako medicinskog zanimanja, Marko nije mogao ignorirati jaku potrebu za stvaranjem glazbe. Glazbom se planirao baviti isključivo kao autor, ali se u pjevačke vode upustio zbog emocija koje mu je ova pjesma pobudila, kako pojašnjava: 

"Sve je krenulo od same riječi 'Bolero' i stila glazbe. Ta me pjesma vratila u djetinjstvo i nešto što sam proživio, a riječi su se same slagale. Jednostavno sam pisao i stih je došao za stihom!"

Za žensku ulogu angažirao je predivnu voditeljicu i dugogodišnju prijateljicu Anu Radišić koja je u spotu je odigrala važnu ulogu.

 

Pjesmu izdaje Croatia Records, dok je aranžman radio Hrvoje Prskalo. Marko je ispričao i kako izgleda njegov proces stvaranja: 

"Kada krene kreativan proces, stvaram tekst i glazbu pjesme istovremeno. Ne mogu odvojiti taj proces jer su jako povezani u jednu emotivnu cjelinu. Pišem u jedan od mnogo rokovnika i na gitari isprobavam opcije. Slušam kako se što uklapa, snimam to i preslušavam. Važno mi je da smisao pjesme bude uvijek zaokružen, da priča priču koju će publika moći osjetiti."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene