Druga pratilja je Ana Marija Matulj, a prva pratilja je Karla Šinkić.


Sinoć u prekrasnom ambijentu Ilirija Resorta u Biogradu na Moru održan je izbor ljepote Miss Zadarske županije za Miss Hrvatske 2016.

Vezani članci Mia Pojatina Miss Universe (Foto: Instagram) Miss Universe Hrvatske stigla na svjetski izbor na Tajlandu i pokazala savršeno tijelo Misice (Foto: sadanduselses.com) Od Miss krumpira do Miss kobase: Prošlost je puna čudnih izbora ljepote

Za Miss Zadarske županije je odabrana Ana Colić iz Draga. Druga pratilja je Ana Marija Matulj, a prva pratilja je Karla Šinkić dok se titulom Miss fotogeničnosti okrunila Ana Colić, a za Miss Simpatičnosti proglašena je Jelena Dragobratović.

Mjesto više se tražilo u prepunom "Aquatic centru Bazen" gdje se moglo primijetiti veliki broj poznatih lica iz svijeta politike, sporta i glazbe, a iz kuloara se moglo čuti kako su organizatori imali najljepše djevojke od svih županija ove godine .

U glazbenom programu nastupila je Antonija Šola, i plesana skupina "Diamond Soul, Entertainment dok je program vodio odlični Davor Garić.

Naša predstavnica kreće sa pripremama odmah jer finale Miss Hrvatske će se u lipnju održati stoga kako kažu organizatori "želimo da naša lipotica bude Miss Hrvatske"