Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ekskluzivno otkrijte koga to Leo sanja u svome novom singlu 'Još te sanjam' koji od danas službeno plovi radijskim eterom.


Nije prošlo puno vremena od posljednjeg Leovog singla 'Noć bez riječi', kojim je osvojio brojnu publiku, a od danas službeno radijskim eterom plovi novi singl 'Još te sanjam'.

PREMIJERNO poslušajte Leov novi singl - 'Radi to nekom drugome'

Vezani članci Severina (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Severina u izlasku sa suprugom nakon dugo vremena, crna haljina istaknula njezinu vitku figuru Slika nije dostupna Nastavi glazbenu priču i postani zvijezda video spota 'U dobrim rukama'!

Novi singl izašao je iz autorske radionice Faruka Buljubašića Faye koji potpisuje tekst, Leo je autor glazbe, a aranžerski pečat stavio je Igor Ivanović. Sudeći po autorskoj ekipi pred nama je singl od kojeg se puno očekuje, kao i da će uskoro svoje mjesto pronaći na top listama.

''Još te sanjam' pjesma je koja je nastala prije više godina u jednom lijepom druženju s Fayom u Brtonigli, gdje su nastale mnoge moje pjesme. U prvi tren nisam zamišljao sebe kako pjevam ovu pjesmu, namjeravao sam je ponuditi nekome od mojih kolega. To se ipak nije dogodilo i došlo je vrijeme da izađe u eter, među slušatelje. Prije par mjeseci svirajući gitaru, sjetio sam se opet ove pjesme i sam sebi rekao, vrijeme je da se ode u studio i da se priča oko pjesme 'Još te sanjam' privede kraju. Kontaktirao sam prijatelja i suradnika Igora Ivanovića, predložio mu neke svoje ideje i, evo, pjesma je napokon ugledala svjetlo dana. Iskreno se nadam da će publika prepoznati kvalitetu pjesme, kao i iskrenu ljudsku priču, ljubav i emociju koju sam prenio u pjesmu', rekao je Leo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook