Amel Ćurić u Zagrebu je snimio spot za pjesmu Kost s prelijepom Eminom Jahović Sandal. Spotu se smiješi sudbina velikog hita.


Iako posljednji singl Amela Ćurića"Mijenjam ovaj grad" još uvijek odlično kotira na domaćim top listama i već se 6 tjedana nalazi na listi najemitiranijih singlova u Hrvatskoj, Amel je pripremio novo iznenađenje za svoje fanove. Prošli tjedan je u Zagrebu snimio spot za pjesmu "Kost" koju pjeva u duetu s jednom od najljepših žena u regiji - Eminom Jahović Sandal.

Amir Ćurić, Emina Jahović Sandal (Screnshoot: YoutTube)

Redateljsku ulogu novog Amelovog spota preuzeo je jedan od najpoznatijih hrvatskih redatelja Dario Radusin koji je ujedno i direktor fotografije. Spot je sniman filmskom kamerom po visokim standardima.

Iako je snimanje trajalo cijeli dan i noć, odlično raspoloženi Amel i Emina izuzetno su zadovoljni rezultatom. "Napravili smo odličan posao, pjesma je fantastična, spot je nabijen emocijama i strašću. Svi smo prezadovoljni napravljenim, a ja sam posebno sretan što je sve ispalo kako treba jer mi je ovo prvi duet u karijeri. Emina i ja smo se savršeno uklopili i mislim da će publika to osjetiti.", rekao je Amel Ćurić.

Amel Ćurić (Foto: Anastazija Vrzina)

Publika je s nestrpljenjem čekala ovaj duet jer im je svima bilo prilično iznenađenje zajedno vidjeti Eminu i Amela. Emina Jahović, supruga poznatog turskog pjevača Mustafe Sandala, i Amel izuzetno su vokalno jaki pjevači, a svoje su prijateljstvo napokon pretočili i u poslovnu suradnju. Rezultat je i više nego odličan!

"Energija između Amela i mene na snimanju spota je bila fantastična i sve smo završili brzo i lako. Sigurna sam da će se publici svidjeti pjesma "Kost", kao što je i meni kada sam je prvi put čula. Vjerujem da će se dugo slušati," zaključila je Emina Jahović.