Amel Ćurić i Adi Šoše objavili su singl "Za nas".

Galerija


Amel Ćurić snimio je pjesmu "Za nas" sa Adijem Šošetom, pjevačem grupe Miligram, koja je već na prvo slušanje naišla na oduševljenje publike, sudeći po komentarima fanova. Ćurić je već poznat po izuzetnim vokalnim sposobnostima, a talentirani Šoše savršeno se snašao u ovom duetu.

Vezani članci Amel Ćurić (FOTO: PR) Novi hit Amela Ćurića: ''Ovo je jedna od njegovih najboljih pjesama do sada'' Amel Curic (Foto: Instagram) Zašto su regionalne zvijezde danima snimale video uratke govoreći "Amel Ćurić, niko"?

"Suradnju je inicirao autor pjesme Amil Lojo koji je izrazio želju da Adi i ja sninimimo nešto zajedno. Obojica smo se složili da je upravo pjesma "Za nas", koju je ranije otprjevao Adis Škaljo, jedna od najboljih Amilovih pjesama ikada i koja i Adiju i meni savršeno odgovara. Otpjevali smo je u produkciji Al Music, i na prvo slušanje smo znali da smo napravili odličan izbor. Uvijek mi je zadovoljstvo raditi s Amilom, a Adija kao mlađeg kolegu jako cijenim i mislim da je jedan od najtalentiranijih mladih pjevača današnjice, što je pokazao i u ovoj pjesmi", rekao je Amel Ćurić.

Adi je još od djetinjstva pratio Amelov rad i volio je slušati njegove pjesme, te nam je otkrio da je bio oduševljen kada mu se ukazala prilika da surađuje s Ćurićem i zahvalan je Amilu što je inicirao suradnju.

"Ovo je spoj jednih od najjačih vokala na našim prostorima. Zadovoljstvo je raditi s njima", rekao je autor pjesme Amil Lojo.

Amel je najavio i novu pjesmu, za koju je nedavno objavio tizer, a koju je snimio upravo u suradnji s Amilom Lojom, s kojim je i ranije radio na mnogim hitovima. A ako je suditi prema pjesmi "Za nas" možda će u budućnosti ponoviti suradnju i sa talentiranim Adijem.

Ženu mu vrijeđali zbog težine, on im odbrusio i otkrio da mu klecaju koljena kada god ga pogleda