autorska predstava

PAXovci vas pozivaju na premijeru predstave Procesi!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Što se događa kad 'izgubite pamet' ili kako to izgleda kada se jednostavno nečega ne možete sjetiti? PAXovci znaju!

Mozak je čovjekov organ za mišljenje i naša se subjektivna iskustva uglavnom odvijaju u mozgu. No, kako to u stvari izgleda? Što se događa u djeliću sekunde u kojem trebate donijeti veoma važnu ili pak sasvim jednostavnu odluku poput toga hoćete li za doručak pojesti jaje na oko ili čokoladne pahuljice?

Pogledaj i ovo Borna Čop Premijera "Znakovi ljubavi": Nova pjesma Borne Čopa s leptirićima u trbuhu!

Što se događa kad 'izgubite pamet' ili kako to izgleda kada se jednostavno nečega ne možete sjetiti? Kako nastaju ideje i strahovi i zašto se ponekad osjećamo istovremeno sretno i tužno? Procesi u mozgu događaju se svakodnevno, a u novoj predstavu PAX-ovaca pod nazivom 'Procesi' pokazat ćemo vam kako to izgleda u praksi.

SVEČANA PREMIJERA ODRŽAT ĆE SE U ČETVRTAK, 19.5. U 20 SATI - KINO SAMOBOR – ULAZNICA 25 KN. NAKON PREDSTAVE NEMOJTE ODMAH OTIĆI – PRIPREMAMO AFTER-PARTY I DRUŽENJE!

Ulaznice možete nabaviti na Ulaznice.hr i na blagajni kina u Samoboru.

Rad PAXovaca pratite na službenoj Facebook stranici.

Pučko amatersko kazalište Samobor ili jednostavno PAX djeluje od 2002. godine u sklopu Pučkog otvorenog učilišta Samobor. Svojim predstavama redovito sudjeluje na regionalnim smotrama kazališnog stvaralaštva, Festivalu kazališnih amatera Hrvatske te drugim kazališnim manifestacijama na kojima osvaja priznanja, pohvale i nagrade. Kazalište je od osnutka vodio gospodin Miroslav Burić koji je bio i redatelj svih predstava do 2011. godine. Nakon 2011. godine kazalište PAX ostvarilo je suradnju s poznatim hrvatskim redateljem Robertom Raponjom koji potpisuje režiju čak dvije predstave mladih PAX-ovaca.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene