Storybook

'Osvijesti se. Sretan budi'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kroz brojne programe i radionice bit će realizirana edukativna kampanja časopisa Storybook, koja će se završiti u veljači 2014.godine.

Storybook časopis pokrenuo je edukativnu kampanju pod nazivom 'Osvijesti se. Sretan budi'!

Pogledaj i ovo Natali Dizdar 13. veljače Valentinovo uz hitove jedne od najromantičnijih zvijezda: Natali Dizdar ponovo pred zagrebačkom publikom

Kampanja je humanitarnog karaktera, a osnovni cilj pokretanja bio je podsticanje ljudi da razmisle o sebi, svojim emocijama i malim stvarima koje život čine kvalitetnijim i ljepšim.

Akcija je započela izlaskom novog broja časopisa Storybook, pod motom 'Stani. Razmisli. Osvijesti se'!

Za vrijeme trajanja akcije bit će realizirani brojni programi i radionice u suradnji s doktorom Hermanom Vukušićem s ciljem da se javnost osvijesti o potrebi za pronalaskom 5 minuta dnevno za momente koji Vas čine sretnim.

Svoj angažman i podršku akciji dat će i ambasadori kampanje: voditeljica Barbara Kolar, najbolji svjetski vaterpolist Josip Pavić, glazbenica Natali Dizdar, glumci Vanessa Radman i Amar Bukvić koji su odmah prepoznali važnost sudjelovanja u ovom projektu.

Majice s printom loga akcije bit će u prodaji na zajedničkom štandu Storybooka i Vešmašine u sklopu festivala Fuliranje do 31. prosinca, a dio od prihoda bit će doniran u humanitarne svrhe.

Akcija se završava u veljači 2014 godine velikim humanitarnim događanjem.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene