Nema puno književnih djela koja su imala tako velik utjecaj na dječju maštu poput 'Tarzana' Edgara Ricea Burroughsa.


'Tarzan' je zajedno s Drakulom jedna od najadaptiranijih priča u povijesti. Tako je omiljeni lik djece širom svijeta zaživio i na filmskome platnu.

Vezani članci Na granici (Foto: Dnevnik.hr) Vrhunske glumačke zvijezde u novom, jedinstvenom projektu: Momo se vraća na Novu TV! Amar i Alma Bukvić (FOTO: Grgur Zucko/PIXSELL) Stigla je beba: Glumac i lijepa supruga djevojčicu nazvali zanimljivim imenom

'TARZAN 3D' animirani je film koji je prilagođen novim generacijama.

Saznala da je oženjen pa krenula u osvetu- ona joj se pridružila!

Radnja priče smještena je u suvremeno doba. Naime, u uda­ljenoj afričkoj džungli John Greystoke (Frano Mašković) i njegova žena Alice (Jelena Miholjević) stradali su u padu helikoptera dok su istraživali zagonetni krater. Preživio je jedino njihov mladi sin J.J. čiji je nadimak Tarzan (Amar Bukvić).

Maleni Tarzan odrastao je s grupom gorila te su ga oni naučili opasne zakone života u džungli. Gotovo deset godina prolazi prije nego što se Tarzan susretne s drugim ljudskim bićem – hrabrom i lijepom Jane Porter (Marija Škaričić).

Bila je to ljubav na prvi pogled, no kakva im se avantura sprema kada se nađu u opasnosti od Williama Claytona, moći ćete vidjeti u našim kinima od 20. ožujka.

)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook