premijera

Alya se prisjeća povijesnog koncerta u oblacima s Massimom, pripremila je koncert iz dnevnog boravka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Koncertom u nebeskim visinama, Alya je tada najavila uspješni album "Car" i istoimenu koncertnu turneju koja je uslijedila.

Popularna slovenska pjevačica Alya, omiljena i u regiji, ovih dana se prisjeća jednog od najzanimljivijih iskustava koje je imala u svojoj bogatoj karijeri. Riječ je o jedinstvenom koncert održanom među oblacima - u avionu, zajedno s hrvatskim glazbenikom Massimom Savićem koji je bio gost zanimljivog koncerta. Ove se godine obilježava šest godina od ovog posebnog koncerta u zraku koji se prvi put održao iznad Slovenije. Glazbeno savršeno izvedena svirka na nadmorskoj visini od 4500 m, odjekivala je dobrim vibracijama u cijeloj regiji. Novinari, fotografi i poznata glazbena lica, uživali su u Alynom nastupu u posebnom ambijentu Airbusa 319 Croatia Airlinesa.

Koncertom u nebeskim visinama, Alya je tada najavila uspješni album "Car" i istoimenu koncertnu turneju koja je uslijedila, a o tom nezaboravnom iskustvu danas kaže: "Ove godine je šesta obljetnica mog koncerta u zraku, koji se održao u suradnji s Croatia Airlines. Bio je to jedan od najvećih događaja u mojoj karijeri. Kako sam prije toga imala ogroman strah od letenja, to je bio i jedan od najizazovnijih trenutaka u mom životu. Moram priznati, bilo je i vrlo emotivno upoznati Massima. Surađivala sam s vrlo profesionalnom ekipom pa je sve prošlo i bolje nego što sam očekivala."

U izvanrednoj situaciji pandemije, ova pop zvijezda trenutno se polako, ali sigurno priprema za nadolazeće koncerte. Tako je sa svojim pratećim bendom pripremila "Koncert iz dnevnog boravka" kojeg ovaj petak 29.5. u 20h premijerno predstavlja portal DNEVNIK.hr. Alya je odabrala nekoliko pjesama na hrvatskom kojima je već osvojila domaću publiku, a doznali smo da je pripremila i verziju velikog hita Petra Graše "Hej dušo". "Koncert iz dnevnog boravka" bit će lagano zagrijavanje za ono što nam popularna pjevačica priprema za novu glazbenu sezonu. Naime uskoro predstavlja zabavni, ljetni hit, koji će zasigurno uljepšati ovo turbulentno ljeto 2020.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene