Svi su tu

Alen Vitasović u spotu za novi singl okupio vesele duše i žive legende istarske glazbe

Elio Pisak, Alen Vitasović, Edi Maružin i Dražen Turina - Šajeta Elio Pisak, Alen Vitasović, Edi Maružin i Dražen Turina - Šajeta Press/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Elio Pisak, Alen Vitasović, Edi Maružin i Dražen Turina - Šajeta +0 Alen Vitasović Galerija

U video spotu novog singla "Vrime je za doma poć" gostuju Dražen Turina - Šajeta, Elio Pisak i Edi Maružin iz Gustafa.

Alen Vitasović, obožavani multitalentirani istarski bard i jedan od najpopularnijih hrvatskih glazbenika čije nas pjesme uveseljavaju zadnjih nekoliko desetljeća, izbacio je prvi samostalni singl za diskografsku kuću Dancing Bear.

Pogledaj i ovo Alen Vitasović Jedan je Alen! Alen Vitasović se oglasio nakon teškog oboljenja, evo kako se osjeća nakon svega: "Drži se, svi smo uz tebe!"

Svoju novu glazbenu etapu otvara video spotom za novu pjesmu "Vrime je za doma poć" u kojem je na jedno mjesto okupio vesele duše i žive legende istarske glazbe kao što su Dražen Turina - Šajeta, Elio Pisak i Edi Maružin iz Gustafa.

Ponukani letargijom i lošim vibracijama koje vladaju tijekom nezahvalne i svima iscrpljujuće 2020. godine koja je rezultirala velikim posljedicama i na glazbenoj sceni, ova vrhunska četvorka odlučila je zaokrenuti cijelu priču u pozitivu zaputivši se u selo Kremenje kraj Momjana gdje su ih u konobi Pjero ugostili vrsni domaćini Pjero i Kijo Jelovac.

Nije trebalo dugo da neponovljiva ekipa upravo u ovakvom opuštenom ambijentu popraćenom neizostavnim istarskim specijalitetima, domaćim sirom i pršutom, janjetinom ispod peke i malvazijom, druženje protegne kroz čitavu noć, pa sve do ranih jutarnjih sati. Naravno, pritom su se držali strogih naputaka glavne poruke pjesme: "Ako sad ne pojden doma, ako sad ne partin spat, ki će jutro poć na delo, ki će živega me stat; Ma kako ću partit doma, ma kako da pojden spat, kad je lipo i prelipo, z vami cilu noć kantat".

Singl "Vrime je za doma poć" skladao je Marko Tomasović, stihove je napisao Robert Pilepić, dok je aranžman djelo Saše Valenčića. Scenarij, režiju, video produkciju te color grading potpisuje Luka Brgić  dok je titula camera&drone operatera pripala Danielu Cerinu. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene