U video spotu novog singla "Vrime je za doma poć" gostuju Dražen Turina - Šajeta, Elio Pisak i Edi Maružin iz Gustafa.

Galerija


Alen Vitasović, obožavani multitalentirani istarski bard i jedan od najpopularnijih hrvatskih glazbenika čije nas pjesme uveseljavaju zadnjih nekoliko desetljeća, izbacio je prvi samostalni singl za diskografsku kuću Dancing Bear.

Vezani članci Alen Vitasović - 1 Alen Vitasović nam priznao nešto što nitko o njemu nije znao: "Bilo je to prije pet godina" Lidija Bačić, Alen Vitasović (Foto: Lidija Bačić) Lille i Alen Vitasović u emotivnom duetu pod nazivom "Kad mi dođeš"!

Svoju novu glazbenu etapu otvara video spotom za novu pjesmu "Vrime je za doma poć" u kojem je na jedno mjesto okupio vesele duše i žive legende istarske glazbe kao što su Dražen Turina - Šajeta, Elio Pisak i Edi Maružin iz Gustafa.

Ponukani letargijom i lošim vibracijama koje vladaju tijekom nezahvalne i svima iscrpljujuće 2020. godine koja je rezultirala velikim posljedicama i na glazbenoj sceni, ova vrhunska četvorka odlučila je zaokrenuti cijelu priču u pozitivu zaputivši se u selo Kremenje kraj Momjana gdje su ih u konobi Pjero ugostili vrsni domaćini Pjero i Kijo Jelovac.

Nije trebalo dugo da neponovljiva ekipa upravo u ovakvom opuštenom ambijentu popraćenom neizostavnim istarskim specijalitetima, domaćim sirom i pršutom, janjetinom ispod peke i malvazijom, druženje protegne kroz čitavu noć, pa sve do ranih jutarnjih sati. Naravno, pritom su se držali strogih naputaka glavne poruke pjesme: "Ako sad ne pojden doma, ako sad ne partin spat, ki će jutro poć na delo, ki će živega me stat; Ma kako ću partit doma, ma kako da pojden spat, kad je lipo i prelipo, z vami cilu noć kantat".

Singl "Vrime je za doma poć" skladao je Marko Tomasović, stihove je napisao Robert Pilepić, dok je aranžman djelo Saše Valenčića. Scenarij, režiju, video produkciju te color grading potpisuje Luka Brgić  dok je titula camera&drone operatera pripala Danielu Cerinu. 

Mlada televizijska voditeljica preminula sa samo 32 godine: "Nećemo zaboraviti tebe ni tvoje nasmijano lice"