Albina
Albina Foto: PR

Singl “Imuna na strah” Albina je snimila u suradnji s cijenjenim hrvatskim autorom i producentom Branimirom Mihaljevićem te Tihanom Buklijaš Bakić.


Nakon što je nedavno predstavila debitantski singl ”Imuna na strah“, mlada splitska pjevačica Albina objavila je i prateći spot. Video je snimljen u zagrebačkom kazalištu Komedija, u suradnji s timom predvođenim redateljicom Sandrom Mihaljević. Pjevačica je tom prilikom spojila ljubav prema glazbi i plesu te se po prvi put okušala u penjanju na svilu, u čemu su joj pomogli plesači i akrobati Emil Kuzminski i Mateja Ivanković.

Vezani članci Igor Aničić Tenisač zamijenio reket mikrofonom, tijekom karantene se bacio na pisanje pjesama, a poslušajte kako jedna od njih zvuči nemanja Hvaljeni psych funk bend nemanja singlom "Dāw Yĕn" najavljuje novi album koji će svjetlo dana ugledati uskoro

“Snimanje ovog spota je bilo jedno jako zanimljivo iskustvo. Sandra Mihaljević je smislila ideju koja je bila prilično ambiciozna i posebna - scenarij kao da je rađen za neki film, zbog čega je i proces nastajanja videa bio izazovan. Emil i Mateja, koja je u spotu odradila tehničke pokrete koje ja nisam mogla, imali su jako važnu ulogu tijekom čitavog snimanja; bili su profesionalni, pristupačni i nije mi bilo teško opustiti se uz njih. Sve vratolomije radili smo s visine, koje se inače plašim, zbog čega vidim simboliku u povezanosti spota i teme pjesme. Drago mi je da sam imala priliku okušati se u takvom nečem i presretna sam jer smo uspjeli realizirati tu ideju, Sandra i tim su odradili odličan posao. Jako sam zadovoljna, nadam se da će vam se spot svidjeti”, izjavila je Albina.

Singl “Imuna na strah” snimljen je u suradnji s cijenjenim hrvatskim autorom i producentom Branimirom Mihaljevićem (Oliver Dragojević, Nina Badrić, Željko Bebek, Franka Batelić...) te Tihanom Buklijaš Bakić, jednom od najprisutnijih voice-over artista u hrvatskom eteru. Kao glazbeni perfekcionist, Albina je pjesmi u fazi nastajanja poklonila čitavu pažnju: „Kad radim na nekom projektu volim se tome u potpunosti posvetiti. Moja prva pjesma nije bila iznimka; bila sam u tome i glavom i srcem. Jako me veseli sve što se događa, znam da sam na pravom putu.“

Zbog jednog detalja svi su uvjereni da je Melania Trump kod kuće dok je na pojavljivanjima mijenja dvojnica