"imuna na strah"

Mlada splitska pjevačica objavila video za svoju novu pjesmu, spojila je ljubav prema glazbi i plesu

Albina Albina Foto: PR

Singl “Imuna na strah” Albina je snimila u suradnji s cijenjenim hrvatskim autorom i producentom Branimirom Mihaljevićem te Tihanom Buklijaš Bakić.

Nakon što je nedavno predstavila debitantski singl ”Imuna na strah“, mlada splitska pjevačica Albina objavila je i prateći spot. Video je snimljen u zagrebačkom kazalištu Komedija, u suradnji s timom predvođenim redateljicom Sandrom Mihaljević. Pjevačica je tom prilikom spojila ljubav prema glazbi i plesu te se po prvi put okušala u penjanju na svilu, u čemu su joj pomogli plesači i akrobati Emil Kuzminski i Mateja Ivanković.

Pogledaj i ovo In Magazin: studio 54 - 5 rasplesana era Hedonizam, poroci i najveće svjetske face, prisjećamo se ere Studija 54: "Razne boje, šljokice, mislim da ćemo biti hodajuće disco kugle!"

“Snimanje ovog spota je bilo jedno jako zanimljivo iskustvo. Sandra Mihaljević je smislila ideju koja je bila prilično ambiciozna i posebna - scenarij kao da je rađen za neki film, zbog čega je i proces nastajanja videa bio izazovan. Emil i Mateja, koja je u spotu odradila tehničke pokrete koje ja nisam mogla, imali su jako važnu ulogu tijekom čitavog snimanja; bili su profesionalni, pristupačni i nije mi bilo teško opustiti se uz njih. Sve vratolomije radili smo s visine, koje se inače plašim, zbog čega vidim simboliku u povezanosti spota i teme pjesme. Drago mi je da sam imala priliku okušati se u takvom nečem i presretna sam jer smo uspjeli realizirati tu ideju, Sandra i tim su odradili odličan posao. Jako sam zadovoljna, nadam se da će vam se spot svidjeti”, izjavila je Albina.

Singl “Imuna na strah” snimljen je u suradnji s cijenjenim hrvatskim autorom i producentom Branimirom Mihaljevićem (Oliver Dragojević, Nina Badrić, Željko Bebek, Franka Batelić...) te Tihanom Buklijaš Bakić, jednom od najprisutnijih voice-over artista u hrvatskom eteru. Kao glazbeni perfekcionist, Albina je pjesmi u fazi nastajanja poklonila čitavu pažnju: „Kad radim na nekom projektu volim se tome u potpunosti posvetiti. Moja prva pjesma nije bila iznimka; bila sam u tome i glavom i srcem. Jako me veseli sve što se događa, znam da sam na pravom putu.“

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Celebrity Zbog jednog detalja svi su uvjereni da je Melania Trump kod kuće dok je na pojavljivanjima mijenja dvojnica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene