'Zajedno'

Aktualni duet Buđenja i Vanne

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova suradnja grupe Buđenje i Vanne na pjesm 'Zajedno' rezultirala je spotom i najavom za promociju albuma 'Ljubav nema pravila'.

Pod režiserskom palicom Tomislava Povića, spot za pjesmu 'Zajedno' je sniman u novom coworking prostoru u Zagrebu, HUB385, a kadrovi Trešnjevke i zimsko zagrebačko nebo poslužili su kao posebna kulisa Vanni i Darku Bakiću, frontmanu benda.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP - 12 a što je tek napravila s njima! Pogledajte trenutak kad su našoj mladoj pjevačici usred nastupa ispali zubi, komentari na ovaj prizor su urnebesni!

Singlom 'Zajedno' Buđenje najavljuje svoju prvu pravu koncertnu promociju albuma 'Ljubav nema pravila' koja će se održati u kazalištu Kerempuh, na prvi dan proljeća, 21. ožujka.

 

Za najbrže fanove bend je pripremio i poseban poklon: svi koji ulaznicu kupe do 10. ožujka, na poklon će dobiti i CD 'Ljubav nema pravila'!

'Kerempuh je poseban koncertni prostor za kojeg pripremamo i poseban program. Broj sjedećih mjesta idealan je za emocionalnu glazbenu predstavu, a sjajna akustika doprinijet će novom doživljaju naših pjesama koje ovih dana upravo oblačimo u neke nove aranžmane. Ovaj koncert priželjkujem još od prve snimljene pjesme Buđenja!', iskren je Darko Bakić.

Uz Vannu, bendu će se na pozornici Kerempuha pridružiti i njihovi prijatelji Pavel, Marijan Brkić Brk (Parni Valjak) i Tomo in der Mühlen.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene