Hvale vrijedan projekt

Vježbajte uz finalni trening nacionalnog projekta 'Aktivna Hrvatska' u Zagrebu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stotine vježbača diljem Hrvatske je tijekom godine vježbalo uz stručni tim projekta Aktivna Hrvatska.

Nacionalni projekt Aktivna Hrvatska poziva vas na ovogodišnji finalni trening. Stotine vježbača diljem Hrvatske je tijekom godine vježbalo uz stručni tim projekta. Posljednje ovogodišnje vježbanje održava se u subotu, 10. rujna u 16 sati na zagrebačkom Trgu dr. Franje Tuđmana u sklopu Europskog tjedna sporta.
'Pozivam Zagrepčane da nam se pridruže u treningu kojim ćemo educirati i poticati na što aktivniji život. Trening vlastitom snagom dobro će vas razgibati i dati vam energiju. Naš tim je na raspolaganju svim vježbačima za savjete i edukaciju!', izjavio je voditelj trenerskog tima, kineziolog Ivan Antunović.

Pogledaj i ovo showbuzz Pokreni se Ljetne večeri u Zadru u znaku sporta i zdravog načina života

Partneri i pokrovitelji projekta trud vježbača na subotnjem treningu nagradit će poklonima koji pomažu u vježbanju i higijeni. Generalni partner HEP daruje majice, NIVEA poklon paket proizvoda za njegu tijela. OTP banka vježbačima poklanja šilterice, Jamnica bočicu Mg Mivele vode Vašeg srca, tu su i Kotanyi začini, Osteo-Bi Flex® znojnici za ruku te magazini Men's Health i Lijepa i Aktivna.

Nacionalni projekt Aktivna Hrvatska održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović, a generalni partner je HEP. Zagrebački trening vodit će treneri s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, a istom će prisustvovati i brojne osobe iz sportskog i društvenog života Hrvatske. Kroz finalni program koji uključuje predavanje nutricionista iz Definicije Hrane te stručnjaka iz Biotreninga vodi nas Renata Sopek. Trening se sastojati od vježbi koje se izvode vlastitom tjelesnom težinom, prilagođenim svim dobnim skupinama.

Projekt Aktivna Hrvatska pokrenut je prije četiri godine kao odgovor na porazne podatke koji pokazuju da se Hrvati sve manje kreću te postajemo sve nezdravija nacija. Kroz zajedničke treninge u brojnim, hrvatskim gradovima i nizom popratnih edukatvnih aktivnosti, ovaj nacionalni projekt aktivirao je tisuće vježbača i pokazao koliko je malo tjelesne aktivnosti potrebno za zdravo tijelo. Važnost projekta prepoznali su i u Europskom tjednu sporta, inicijativi Europske komisije koja će od 10. do 17. rujna poticati Europljane na bavljenje sportom. Prvi dan Europskog tjedna sporta u Hrvatskoj će obilježiti upravo trening Aktivne Hrvatske, a program Europskog tjedna sporta na Trgu dr. Franje Tuđmana održava se od 12 do 20 sati prikazom brojnih sportova.

Priključite se treningu Aktivne Hrvatske, prijavite se za vježbanje na www.aktivnahrvatska.hr i postanite dio novog hrvatskog sportskog uspjeha.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene