Slavonci vježbali

AKTIVNA HRVATSKA nastavila je akciju u Slavonskom Brodu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Brod se još jednom pokazao kao aktivan. Mogli bi ga čak promatrati kao model za aktivnu Lijepu našu', rekao je profesor Igor Jukić.

Nacionalni projekt Aktivna Hrvatska predvođen mladim trenerskim timom aktivirao je Slavoniju te je skrenuo pažnju na neaktivnu Hrvatsku i porazne statistike prema kojima ćemo sutra biti bolesna nacija. Sportska dvorana Vijuš u Slavonskom Brodu do posljednjeg je mjesta bila ispunjena vježbačima koji su pažljivo pratili upute trenerskog tima u kojem su Anja Bijelić, Lukrecija Dragić i Marin Ivančić, a pod vodstvom Ivana Antunovića.

Pogledaj i ovo showbuzz Aktivna Hrvatska Rukometaš Luka Stepančić, izaslanik predsjednice, poziva na vježbanje u Vodicama

'Brod je još jednom pokazao da je aktivan. Mogli bi ga čak promatrati kao model za aktivnu Lijepu našu. Sjajni voditelji, primjeren izbor vježbi, aktivni i entuzijastični vježbači. Projekt Aktivna Hrvatska se još jednom pokazao punim pogotkom. Idemo naprijed!', izjavio je prof.dr.sc. Igor Jukić s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu.

Ovaj projekt se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović. Pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, u sezoni 2016. posjetit će šest gradova u kojima će nas vodeći stručnjaci s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu aktivirati zanimljivim treninzima. Vježbanje je prilagođeno svakome od nas te u suradnji s Biotreningom i Definicijom Hrane predstavlja korake koji će nam poboljšati zdravstveni i tjelesni status.

Slavonci su zajedničkim treningom i do posljednjeg mjesta ispunjenom sportskom dvoranom poslali jasnu poruku kako su itekako svjesni ovog gorućeg nacionalnog problema. Od strane stručnjaka zamoljeni su da stečena znanja prenesu svojim bližnjima, a sve u cilju aktivnije Hrvatske. Zemlja smo na začelju Europske unije po aktivnosti, imamo toliko vrhunskih sportaša i poznati smo po njihovim sjajnim dostignućima, no mi obični građani smo neaktivni i prijete nam bolesti koje se zdravijim načinom života mogu prevenirati.

Projekt Aktivna Hrvatska se nakon Slavonskog Broda nastavlja u Vodicama na Trgu Hrvatskih mučenika u subotu 28. svibnja u 18 sati. U splitskom hotelu Radisson Blu pod vodstvom Asje Petersen vježbamo 18. lipnja u 18 sati, Dubrovniku 4. srpnja, Falkensteiner hotelu&spa Iadera u Petrčanima 23. srpnja te u Zagrebu 10. rujna u sklopu Europskog tjedna sporta.

Prijavite se i vi za vježbanje putem službene web stranice projekta www.aktivnahrvatska.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene