Izvrnute priče

Ako volite psihološke trilere, ovo su prave knjige za vas

Triler Triler 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Triler Triler +0 Triler Galerija

Nije puno vremena prošlo i uspjeli smo vam na malenu hrpicu skupiti nekoliko izvanrednih, novih psiholoških trilera.

Ovoga puta se priča o svačemu – od masovnih ubojica do luđačkih ljubavi koje će vas navesti da se izbezumljeno hvatate za glavu. Ali što je to za ljubitelja ovog fantastičnog žanra? – Apsolutno ništa! Tako da uživajte u ovim izvrnutim pričama i ne propustite niti jednu od njih.

Ja dobra, ja zla - Ali Land

''Ja dobra, ja zla'' je knjiga uz koju se zasigurno nećete tako olako prepustiti u san. Ona je debitantsko djelo spisateljice Ali Land i odiše iskustvom i profesionalnošću. Iako je prva knjiga, uspjela je dostići na vrhove top ljestvica psiholoških romana, a govori o stravičnoj stvarnosti jedne mlade djevojke, Annie. Ili ipak Milly?
Majka joj je serijski ubojica. Annie ju nije mogla zaustaviti te ju na kraju prijavljuje policiji. Nju se zatim vodi u skrbništvo jedne druge obitelji gdje joj se da novo ime Milly. Mlada djevojka se tu nada novom početku, ali kako se približava suđenje njenoj majci prošlost joj više ne da spavati…

Dom – Harlan Coben

Čitatelj bi se nakon ovog romana svakako mogao zapitati želi li ikad više ispustiti svoju djecu, ako ih ima, iz vidokruga. Coben se odlučio poigrati s dosta škakljivom temom i u svojoj knjizi izgubiti dvoje djece. U bogatom predgrađu New Jerseyia nestalo je dvoje djece u obiteljskoj kući. Dadilja je pronađena zavezana i izbezumljena, a uskoro nakon toga na adresu dolazi milijunska otkupnina koju traže otmičari. Nakon toga se gubi svaki trag. Deset godina je prošlo i potraga za djecom još uvijek traje, a okolnosti postanu još zamršenije kada se pronađe tinejdžer koji bi mogao biti jedan od otetih dječaka.

Blackout - Marc Elsberg

Što učiniti kada cijeli grad bude žrtva misterioznog terorističkog napada, a ti si jedan od glavnih osumnjičenih za to? Onda je vjerojatno najbolje riješiti taj problem.

Menzano jedne večeri upada u stravičan lančani sudar zbog iznenadnog gašenja semafora. Međutim, nije se samo njihov semafor ugasio, nego svi semafori diljem grada. Uskoro se uspostavi da se svi generatori postepeno gase i da cijeli grad nema struje. Ljudi se smrzavaju jer nema grijanja, hrana po malo počinje propadati i broj umrlih sve više raste. Kao bivši haker Menzano biva jedan od glavnih osumnjičenika, ali je ujedno i jedini koji može riješiti problem.

Žena iz snova – Karen Hamilton

Ovo je pak jedna uvrnuta priča o ženi koja vrlo dobro zna što želi. Možda i predobro. Njezina odluka da dobije što želi u konačnici ne isključuje ni ono neočekivano jer Juliette voli Natea. Za njega bi napravila baš bilo što. Postat će i stjuardesa u njegovoj zrakoplovnoj kompaniji kako bi mu bila što bliže. Nema veze što je prekinuo s njom prije šest mjeseci. Njih dvoje su suđeni i on to samo mora shvatiti, a ona će napraviti bilo što da bi on to uočio. Čak i bolne stvari, jer ljubav boli.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene