Aklea Neon
Aklea Neon Foto: PR

Aklea Neon je na Kanarskim otocima provela nešto više od mjesec dana u umjetničkoj rezidenciji završavajući debitantski album koji izlazi na jesen.


Aklea Neon, osječka vila rime i beata, s Kanara se vratila s novim singlom "Ljudnjak" iz kojeg pršti organski bossanova zvuk i sočna ljubavna lirika. "Ljudnjak je jedini grudnjak koji još nosim", kaže Aklea, "kome nije jasno, nek pogleda naslovnicu singla ili video – slikovito je".

Vezani članci Jessa Talentirana glazbenica Jessa ostvaruje svoje glazbene snove s producentima Eda Sheerana, grupe U2, Lady Gage i Kylie Minogue Rundek & Ekipa Rundek & Ekipa objavili spot za novi singl: "Pjesma je dugo čekala album na kojem će izaći"

Ova eklektična putujuća glazbenica iza sebe ima samo pet singlova i već dvije glazbene nagrade za kantautoricu i izvođačicu 2020. godine. Na Kanarskim otocima provela je nešto više od mjesec dana u umjetničkoj rezidenciji završavajući debitantski album koji izlazi na jesen.

"Imala sam pogled na čisti ocean, vulkansku plažu i pred prozorom ćelavu palmu. U takvim prostorima čiste inspiracije lako je biti intiman sa svime što te okružuje", priznaje Aklea. To je nekako i poruka Ljudnjaka, one male stvari koje nas u ljubavi raduju, one interne šale, slatke kao med od palme po kojem su Kanari poznati.

Pjesma je nastala u suradnji s Undular production iza kojeg svojim majstorskim organskim zvukom stoji Viktor Volarić-Horvat koji je s Akleom surađivao i na njenom debitantskom singlu "Da mi je". Iako poznata po svojim videima s putovanja, novi video uradak najartističkiji je do sada, a suradnike je upoznala putem Facebook grupa za digitalne nomade i Instagrama. Art direktorica bila je Paula Kopczynski, a za snimanje je zaslužan video trojac iz Poljske na čelu s Radoslawom Furmanekom, Mateuszem Dembskim i Radoslawom Laganowskim. Singl "Ljudnjak" možete pronaći na svim streaming servisima.

Mia Negovetić odrasla je i zaljubila se: Prvi put se u javnosti pojavila s dečkom koji joj je velika podrška!

Proglašena je najljepšom na svijetu, a evo kako izgleda kada skine tešku šminku, sama u muškom društvu nikome nije mogla promaknuti