nova pjesma

Talentirana domaća glazbenica objavila intiman spot s Kanara: "Ljudnjak je jedini grudnjak koji još nosim"

Aklea Neon Aklea Neon Foto: PR

Aklea Neon je na Kanarskim otocima provela nešto više od mjesec dana u umjetničkoj rezidenciji završavajući debitantski album koji izlazi na jesen.

Aklea Neon, osječka vila rime i beata, s Kanara se vratila s novim singlom "Ljudnjak" iz kojeg pršti organski bossanova zvuk i sočna ljubavna lirika. "Ljudnjak je jedini grudnjak koji još nosim", kaže Aklea, "kome nije jasno, nek pogleda naslovnicu singla ili video – slikovito je".

Pogledaj i ovo Severina stigao novi hit Severina objavila novost koju su njezini fanovi željno iščekivali: "Falili ste mi, nadam se da sam i ja vama"

Ova eklektična putujuća glazbenica iza sebe ima samo pet singlova i već dvije glazbene nagrade za kantautoricu i izvođačicu 2020. godine. Na Kanarskim otocima provela je nešto više od mjesec dana u umjetničkoj rezidenciji završavajući debitantski album koji izlazi na jesen.

"Imala sam pogled na čisti ocean, vulkansku plažu i pred prozorom ćelavu palmu. U takvim prostorima čiste inspiracije lako je biti intiman sa svime što te okružuje", priznaje Aklea. To je nekako i poruka Ljudnjaka, one male stvari koje nas u ljubavi raduju, one interne šale, slatke kao med od palme po kojem su Kanari poznati.

Pjesma je nastala u suradnji s Undular production iza kojeg svojim majstorskim organskim zvukom stoji Viktor Volarić-Horvat koji je s Akleom surađivao i na njenom debitantskom singlu "Da mi je". Iako poznata po svojim videima s putovanja, novi video uradak najartističkiji je do sada, a suradnike je upoznala putem Facebook grupa za digitalne nomade i Instagrama. Art direktorica bila je Paula Kopczynski, a za snimanje je zaslužan video trojac iz Poljske na čelu s Radoslawom Furmanekom, Mateuszem Dembskim i Radoslawom Laganowskim. Singl "Ljudnjak" možete pronaći na svim streaming servisima.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić i njezin partner - 2 +0 Mia Negovetić i njezin partner - 1 inMagazin Mia Negovetić odrasla je i zaljubila se: Prvi put se u javnosti pojavila s dečkom koji joj je velika podrška!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene