Uređeno je igralište i park u Gunji.


Radostan dječji osmijeh, pozitivna energija i nada u bolje sutra slika su akcije Za Gunju - zato što volimo Antene Zagreb. Najslušaniji zagrebački radio svoju je već tradicionalnu akciju pod nazivom Za ljepši grad, ove godine usmjerio na poplavom pogođena područja Slavonije. Antena je s partnerima HEP-om i Gradom Zagrebom, odlučila pomoći stanovništvu poplavom pogođenog područja i s obzirom na broj djece, uređeno je igralište i park u Gunji.

Vezani članci Slika nije dostupna NE ŽIVI SE OD LIJEPE KUĆE 'Nezaposleni su svi, bježat ćemo iz Hrvatske' Slika nije dostupna Spomen križ na mjestu puknuća nasipa kod Rajeva Sela

'Taman kada je krenula akcija Za ljepši grad, dogodile su se poplave. Bilo je besmisleno nastaviti s akcijom u Zagrebu, pa smo odlučili taj novac prenamijeniti te urediti park i igralište za djecu u Gunji', rekla je direktorica programa Antene Zagreb, Katarina Sučić i dodala: 'Danas je s nama dosta djece; ironija svega je što su tik do dječjeg parka postavljena 32 kontejnera za obitelji koje će se tamo doseliti, pa se nadamo da će im barem taj park, kad već ne mogu živjeti u svom domu, uljepšati i olakšati svakodnevicu!'

Park je potpuno uređen, postavljene su potpuno nove sprave, posađeno je drveće, bilje i trava.

Štete u Gunji: Dvije komisije izmjerile različite razine vode u istoj kući!

Anteninu akciju Za Gunju - zato što volimo predvodili su DJ-i Antene Barbara Kolar, Zlata Muck, Luka Bulić, Kruno Belko i kolege s Narodnog radija Nives Čanović i Davor Dretar Drele. Uživo u program Antene Zagreb jutros se javio i Predsjednik RH dr. Ivo Josipović.

Akciji su se odazvale i park uređivale i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske, a djecu je razveselio i dolazak hrvatskog vaterpolskog reprezentativca i igrača HAVK Mladost Ivana Marcelića.

'Drago mi je da smo danas u Gunji i da sam ispred hrvatske vaterpolske reprezentacije mogao pomoći ovim dragim ljudima. Nadam se da će im ovo igralište i park barem malo uljepšati svakodnevicu. Ovo je strašna tragedija i podsjetnik da moramo biti jedni uz druge svakog dana, pomagati i biti na raspolaganju drugima što više možemo', rekao je vaterpolist Ivan Marcelić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook