Plesačka senzacija

Adrian Popa iz Rumunjske pobijedio na DanceStar Night natjecanju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvadeset najboljih koreografija DanceStar 2015. svjetske turneje sinoć se predstavilo pred stručnim sudom i prepunoj sportskoj dvorani Žatika.

DanceStar Night predstavlja novu plesačku senzaciju! Adrian Popa iz Rumunjske ostavio je prepunu sportsku dvoranu Žatika u Poreču bez daha svojom zanimljivom izvedbom naziva Kid Experiment. Zahtjevnu plesnu koreografiju prepoznao je i vrsni sudački tim kojeg je mladi Adrian, nakon svoje izvedbe, podigao na noge te proglasio pobjednikom i nositeljem prestižne titule DanceStar 2015.

Pogledaj i ovo showbuzz DanceStar 2015 Završilo je sedmo izdanje međunarodnog plesnog natjecanja DanceStar 2015.

Almira Osmanović najavljuje uzbudljivu gala večer natjecanja DanceStar Night

Hrvatska plesna, redateljska i koreografska legenda Milko Šparemblek, ravnatelj Baleta HNK u Zagrebu Leonard Jakovina, australski redatelj, koreograf i producent showa The Voice Marko Penzić i slovenski urbani duo EZ Twins Žiga i Enej Jurečič imali su teški zadatak odlučiti o tri najbolje koreografije sedmog izdanja natjecanja DanceStar Night.

Drugo mjesto osvojila je zanimljiva i moćna koreografija 'Slave to the rytham' iz austrijskog kluba Hippmann. Atraktivne plesačice i plesači u MTV commercial koreografiji pokazali su posljednje svjetske plesne trendove uz sjajnu glazbu Michaela Jacksona. Treće mjesto također je otišlo u ruke plesnog kluba iz Austrije K – System, a njihova izvedba naziva 'Anna' ispričala je zahtjevnu i tešku žensku priču koja nije nikoga ostavila ravnodušnim.

Festival DanceStar: Svjetske plesne boje stigle u Poreč

Od ostalih izvođača imali smo priliku vidjeti Pingi International, PK Lukec, Corpus Estudio De Ginastica E Danca, Dancing World Tanzschule Alexander Kreissl, DMD Studio, Moving Visions, ZDO “Alexia”, Actiwity DC, Beatrix Crew, Ballet HKH, Plesni Studio Transform, Team South Africa, Dance United School of Dance i Clubul Copillor6 Magic Group. Ove smo godine imali priliku vidjeti i nastup prošlogodišnjih pobjednika, plesača iz kluba Intuthuko s koreografijom 'The End'. Hrvatske boje branili su plesači zagrebačkog kluba Transform te studija suvremenog plesa Teuta iz Čakovca.

Večeras se u u sklopu DanceStara održava prvo izdanje Urban Chapter u porečkoj diskoteci Byblos s početkom u 21.30 sati gdje će se plesači predstaviti u potpuno novoj formi kada je riječ o DanceStaru, u atraktivnim plesnim okršajima break i oldstyle plesača. U Poreču se okupljaju i plesni fotografi te grafiti umjetnici. Službeno proglašenje najboljih plesača u brojnim plesnim i dobnim kategorijama održat će se u nedjelju, 24. svibnja.

Milko Šparemblek oduševljen plesnom senzacijom DanceStar!

Ponosni partner DanceStar natjecanja od ove godine je i Rexona, a njihovi novi proizvodi za žene i muškarce Invisible Black + White pružaju zaštitu do 48 sati, najbolje su rješenje protiv žutih mrlja te idealan spoj s mladim plesačima koji stižu u Poreč i koji će se uz Rexonu osjećati sigurnije i snažnije.

Sve informacije i obavijesti o velikom plesnom spektaklu mogu se pronaći na službenoj internet stranici www.dancestar.org te na Facebook stranici www.facebook.com/esdu.org.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene