96 sati: U bijegu

VIDEO Optužen za ubojstvo supruge - traži pravog krivca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Hrvatskoj je nakon prvog vikenda prikazivanja završni dio popularne akcijske franšize Luca Bessona i Roberta Marka Kamena pogledalo čak 22 559 gledatelja čime je 96 SATI: U BIJEGU postao film s najboljim otvaranjem u ovoj godini.

Uspoređujući uspjeh Tak3n u Lijepoj našoj s prethodnim nastavcima, zanimljivo je da se otvorio 24% bolje od drugog, odnosno 233% bolje od prvog dijela.

Pogledaj i ovo Al Pacino i Robert De Niro tajne legendarnih imena Snimaju filmove i dobivaju djecu u devetom desetljeću: Evo tko su nezaustavljive i najdugovječnije zvijezde Hollywooda!

VIDEO On je najveći akcijski junak današnjice!

Ne mijenjajući svoju dobitnu kombinaciju autorska i glumačka ekipa i ovaj je puta osvojila domaću publiku sjajnim zapletom koji obiluje vrhunskom akcijom i neočekivanim obratima.

96 sati: U bijegu  prati miroljubivog obiteljskog čovjeka Bryana Millsa (Liam Neeson), koji se skrasio u Los Angelesu. Nakon što biva optužen za ubojstvo supruge, ovaj bivši agent zanimljive i bogate prošlosti morat će umaknuti policijskim snagama te pronaći pravog krivca.

Dok mu je iskusni Franck Dotzler za petama (Forest Whitaker) Mills nema druge nego brzo djelovati te zaštititi kćer Kim (Maggie Grace) koja je sada uspješna studentica sveučilišta UCLA i koja se također našla u opasnosti.

Ovaj iskusni veteran koji se s 21. godinom pridružio vojsci, a u 23. postao specijalac, profesionalni je snajperist i stručnjak za eksplozive, a u filmu 96 SATI: U BIJEGU ponovno kreće u misiju spašavanja najvrednijeg što posjeduje— svoje obitelji.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene