Zagrebački festival

Zgodna trudnica Elena, Ana s leđa i Vannina noga privlačile poglede

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Hypo centru održan 61. Zagrebački festival na kojem su nastupili brojni poznati izvođači.

Zagrebački festival je najstariji festival zabavne glazbe u ovom dijelu Europe, te se održava se neprekinuto od 1953. godine. Zagrebački festival u 61. izdanju predstavio se u modernijem ruhu, s novim autorskim timom i visoko postavljenim kriterijima kvalitete pjesama i produkcije. Autorski tim, okupljen oko umjetničkog direktora Ante Pecotića, odabrao je 18 novih pjesama pa su tako nastupili:

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP - 8 jeste li vidjeli ovaj video? Još svi pričaju o zubima koji su Miji Negovetić ispali dok je pjevala, javila joj se čak i Vanna zbog viđenih prizora!

Adastra, Antonija Šola i Žera, Belfast Food, Colonia, Dalmatino, Goran Karan i Ana Rucner, Hari Rončević, Kristijan Rahimovski, Leteći odred, Mario Huljev, Massimo, Neno Belan & Fiumens feat. Hal, Nola, Pavel, Opća opasnost i Vanna... bili su samo neki od uzvođača. Bila je tu i grupa ENI (Elena Tomeček, Nikolina Tomljanović, Iva Močibob, Ivona Maričić) koje su pažnju plijenile svojim seksi kombinacijama. Elena inače i čeka svoje drugo dijete, no i dalje nosi seksi haljinice koje joj dobro pristaju.

Ana Rucner - 'Nisam imala što obući, a fotke su mi hitno trebale, pa sam se svukla'

Pjesme ovog Zagrebačkog festivala zaživjele su u radijskom eteru, te su se gotovo sve već našle na HR TOP 40 listi domaćih singlova. Kristijan Rahimovski s pjesmom 'Postoji li mjesto' pobjednik je Zagrebačkog festivala po glasovima radijskih urednika.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene