HAIR SMILE

DUGO IŠČEKIVANI 6. susret frizera & revija frizura u Vrgorcu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Hair Smile' kroz dva dana stručnog programa od 10. do 11. lipnja organizira godišnji susret frizera i reviju frizura.

Udruženje frizera Vrgorac već šest godina za redom Vrgorac pretvara u omiljeno mjesto susreta frizera, edukacija i prezentacije najnovijih trendova frizerstva uz tradicionalnu modnu reviju frizura koju su prošle godine posebno uljepšali modeli Udruge djece s posebnim potrebama „OSMIJEH“ iz Vrgorca i članovi Down centra iz Pule kada su prvi put u Hrvatskoj i šire ravnopravno nastupili s ostalim profesionalnim modelima i tako službeno postali dio modnoga svijeta čemu oni zasigurno i pripadaju.

„Hair Smile“ Vrgorac ove godine nastavlja istim društveno osviještenim i pozitivnim koracima te kroz dva dana stručnog programa od 10. do 11. lipnja organizira godišnji susret frizera, edukacije, stručne seminare, večer etno avangardnih frizura u autentičnom ambijentu etno sela Kokorići i u konačnici prezentira frizerske novitete na velikoj modnoj reviji u srcu Vrgorca čiji će najljepši ukras biti osmjesi djece iz Udruge Osmijeh i Down centra iz Pule koji će i ove godine nastupati s ostalima u ulozi modela. Također, sva sredstva od prikupljenih donacija i ulaznica ponovno će biti namijenjena potrebama Udruge „Osmijeh“ iz Vrgorca kao pomoć u njihovom daljnjem djelovanju.

Među sudionicima posebno se ističu poznata imena u svijetu frizerstva SCHWARZKOPF PROFESSIONAL, REVLON PROFESSIONAL, ZIBLIN & CO. DIKSON, THE BARBERS, LABEL. M Morrocanoil, kao i reprezentacija Hrvatske u sastavu Dario Sabo, Zdravko Cedli koja su na natjecanju Svjetske frizerske organizacije u Seulu u Južnoj Koreji osvojili visoka mjesta u timskim i samostalnim modnim kategorijama te prvak Hrvatske u frizerstvu Josip Križnjak.

Velikim brojim sudionika, posjetitelja i bogatim programom razmjene znanja, revija, edukacija i zabave, nakon Hairstyle-a, „Hair Smile“ je drugi projekt po veličini u Hrvatskoj, ali zasigurno prvi po obogaćivanju modnoga svijeta s notom društvene osviještenosti.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene