U vrbovcu

34. izdanje najpoznatije turističko-kulinarske manifestacije - 'Kaj su jeli naši stari'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Vrbovcem će se tradicionalno, zadnjeg vikenda mjeseca kolovoza širiti opojni mirisi proteklih vremena!

Sve je naime spremno za jedinstvenu turističko-kulinarsku manifestaciju 'Kaj su jeli naši stari', koja će svoje 34.-o izdanje doživjeti od 29.-og do 31.og kolovoza 2014.!

Ova atraktivna smotra kulinarskih umijeća ljudi vrbovečkog kraja te najpoznatija turističko-kulinarska priredba i degustacijsko-prodajna izložba iz godine u godinu privlači sve više posjetitelja. Brojnim se gostima tijekom tri festivalska dana predstavljaju jela starija od 150 godina, spravljena po originalnim receptima, a mnoga od njih se i danas spremaju u vrbovečkim domaćinstvima.

Hladno pivo na najstarijem pivsko festivalu 'Dani piva Karlovac 2014'

Pored hrane u Vrbovcu se prezentiraju i kulturne vrijednosti kraja, starinski običaji, a posjetitelje se uključuje u brojne radionice kako bi naučili neke tradicijske vještine. Sve navedeno prati i bogat kulturno-umjetnički i sportski program, a u večernjim satima posjetitelji mogu uživati u koncertima poznatih glazbenika.

Stoga, prošetajte vrbovečkim ulicama, degustirajte proizvode PIK-a Vrbovec, pogledajte izložbe ručnih radova u izlozima i prozorima, kušajte domaće kolače spravljene po receptima naših baka, a posebno svježe ispečenu peru u krušnoj peći. Kušajte vina te slasnu vrbovečku medovinu ili se jednostavno provozajte konjskim zapregama!

Dođite u Vrbovec od 29. do 31. kolovoza, te ponesite sa sobom suvenire kao podsjetnik na “Kaj su jeli naši stari” 2014.!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene