Iz Rija stiže još jedna lijepa vijest, zlata vrijedna u promociji Hrvatske.


Nakon osvojenih medalja naših sportaša na Olimpijskim igrama, iz Rija stiže još jedna lijepa vijest, zlata vrijedna u promociji Hrvatske.

Vezani članci Vladimir Putin (Foto: AFP) "Rekao sam im: 'Postupite prema planu'": Putin priznao da je naredio rušenje putničkog aviona Prvi pregovori na visokoj razini između dvije zemlje u posljednje dvije godine (Foto: AFP) Sjeverna i Južna Koreja na Olimpijadi prvi put marširaju pod istom zastavom

Ženski slovački duo u sinkroniziranom plivanju, Jana Labáthová i Nada Daabousová, za svoj su olimpijski nastup koristile kompoziciju "Trooper Overture" 2Cellosa. Aranžman kojim su Luka Šulić i Stjepan Hauser odali počast legendarnim Maidenima pohvalio je i sam bend na svom Twitter-u i službenom Facebook-u, a sama obrada na Youtube-u ima gotovo 20 milijuna pregleda.

Zanimljivi mash up Maidena i Rossinijeve "William Tell Overture" u kompoziciji 2Cellosa, osim njihovoj brojnoj publici koja ih vjerno prati po cijelom svijetu, svidjela se i olimpijkama iz Slovačke, a obzirom na važnost Olimpijskih igara i brojnost medija koji ju prate, ovo je, uz naše sportske uspjehe, još jedna interesantna i bitna promocija Hrvatske u svijetu.