Ostvarenje snova

2CELLOS opravdali očekivanja! Vrhunskim spektaklom osvojili London

2CELLOS u Londonu (Foto: Simone Di Luca) 2CELLOS u Londonu (Foto: Simone Di Luca) Simone Di Luca 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 2CELLOS u Londonu (Foto: Simone Di Luca) Galerija

2CELLOS opravdali su očekivanja. U trenu i s takvom lakoćom oduševili su Royal Albert Hallu u Londonu.

U utorak je u Londonu u prestižnom Royal Albert Hallu održan još jedan vrhunski spektakl u kojem su glavnu ulogu odigrali dva domaća, a svjetska imena – Stjepan Hauser i Luka Šulić. U samo nekoliko dana nakon najave koncerta ulaznice su planule, a londonska je publika spremno dočekala violončelistički duo 2CELLOS.

Pogledaj i ovo In Magazin: 2 cellos - 5 Što su svirali, svirali su 2Cellos iskreno progovorili o razlozima razlaza i oproštaju s velikim stilom: "Tek sad smo prijatelji na kraju"

Mjesto na kojem se održao koncert jest kultna dvorana Royal Albert Hall, jedna od najpoznatijih britanskih glazbenih dvorana, ali ujedno i jedna od najljepših građevina Londona. Poznata je širom svijeta, a večer prije njihova, koncert je tamo održao i Phil Collins. Royal Albert Hall mjesto je gdje su nastupila poznata imena poput Sinatre, Hendrixa, the Beatlesa, Oscara Petersona, grupe The Who, Led Zeppelina, Erica Claptona, Stinga i Adele.

2CELLOS u Londonu (Foto: Simone Di Luca) 2CELLOS u Londonu (Foto: Simone Di Luca) Foto: Simone Di Luca

Publika je bila očarana i ovacijama je pratila njihov energični nastup, kao i skladbe s njihova posljednjeg albuma "Score" koji je u potpunosti posvećen filmskoj glazbi, pa su tako izveli neke od najljepših pjesama ispričanih u filmovima kao što su "May It Be" iz "Gospodara prstenova", "My Heart Will Go On" iz filma "Titanic, "Now We Are Free" iz "Gladijatora", "For the Love of a Princess" iz filma "Hrabro srce" i "Moon River" iz "Doručka kod Tiffanyja", a publika je ispratila dvojac poslije zadnjeg bisa. 2CELLOS ovim nastupom nisu samo ostvarili vlastite snove, već su fenomenalnim nastupom sinoć dokazali da su glazbenici svjetskog glasa.

U prepunoj dvorani Royal Albert Hall dodatnu atmosferu i emociju pojačao je i Royal Philharmonic Orchestra koji je pratio 2CELLOS i učinio je prošlu noć magičnom. Veličanstvene su fotografije dokaz koliko je večer bila posebna, a Stjepan i Luka itekako s razlogom mogu uživati na ovoj europskoj turneji jer, osim rasprodanih koncerata u svim gradovima, osjećaju koliko ih je željna njihova publika.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene