Pogledajte!

2Cellos oduševili Kopar!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Šulić i Stjepan Hauser nastupili su ovoga vikenda na prepunom Titovom Trgu u Kopru i bacilli u delirij više tisuća obožavatelja!

Na kraju su im osim gromoglasnog pljeska I poziva na bis mladi čelisti pripremili iznenađenje. Tako su i Luka i Stjepan mogli uživati za promjenu u publici.

Pogledaj i ovo showbuzz Zabava za pamćenje 2Cellos počeli s koncertnim spektaklima: Slijedi pulska arena!

'Bila je ludnica! Trg je bio krcat, nije više stala ni igla, a publika više nego odlična! Odsvirali smo 4 dodatka, a poslije koncerta smo potpisivali još dva sata! Kad smo se vratili u backstage nakon koncerta tamo nas je dočekalo pravo iznenađenje, grupa od desetak mladih čelista iz škole iz Izole su nam, potpuno neočekivano i nenajavljeno, odsvirali njihove obrade nekih pjesama, i zvučali su moćno i bilo je magično, mi smo sjeli na pod, uživali i slušali!', rekao je Stjepan Hauser koji se odmara s obitelji i prijatelja, ali i priprema za dugoočekivani spektakl u pulskoj Areni 3.7.

Luka se također priprema u odabranom društvu za koncert koji toliko željno iščekuju i za koji pripremaju još nikad viđenu produkciju na njihovim koncertima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene