Vrhunski spot

SPOT KOJI ODUZIMA DAH 2Cellos opet razvalili

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Spot koji ćete pogledati dva puta.

2CELLOS danas su objavili „Game of Thrones” (tema iz hit serijala “Igra prijestolja”), prvi singl s nadolazećeg albuma „Score“. Pjesmu prati i upravo objavljen, sjajan spot u režiji Darka Drinovca. Uz predivnu glazbu 2CELLOS, spotom dominiraju i vizure Dubrovnika koje oduzimaju dah.

Pogledaj i ovo 2Cellos - 5 Spektakl za pamćenje! 2Cellos se oprostili od hrvatske publike i objavili konačni kraj: ''Oboje smo sretniji nego ikad prije!''

„Spot smo snimali u prekrasnom Dubrovniku, na mjestima gdje je snimana Igra prijestolja. Drago nam je što kroz spotove imamo priliku prikazati cijelom svijetu ljepote Lijepe naše, ovog puta ljepotu Dubrovnika za koji smo posebno vezani i zbog Lukine obitelji.”, poručuje Stjepan Hauser.

Osim što su 2CELLOS veliki fanovi poznatog serijala, ovim su spotom ujedno najavili i izlazak novog albuma „Score“ (Portrait/Sony Music Masterworks)! Album izalzi 17. ožujka, a uključuje 14 tema iz poznatih filmskih hitova. Snimili su ga s Londonskim simfonijskim orkestrom:

“Uvijek nam je bila velika želja svirati filmsku glazbu i tko bi rekao da ćemo jednog dana snimiti cijeli album uz najbolji orkestar na svijetu! Obožavamo filmsku glazbu, a na albumu predstavljamo neka od nama najdražih djela i nama omiljene filmske skladatelje.”, poručuju Luka i Stjepan.”
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene