Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Spot koji ćete pogledati dva puta.


2CELLOS danas su objavili „Game of Thrones” (tema iz hit serijala “Igra prijestolja”), prvi singl s nadolazećeg albuma „Score“. Pjesmu prati i upravo objavljen, sjajan spot u režiji Darka Drinovca. Uz predivnu glazbu 2CELLOS, spotom dominiraju i vizure Dubrovnika koje oduzimaju dah.

Vezani članci Stjepan Hauser - 5 Stjepan Hauser se suočava s velikim problemom: "Vrlo je frustrirajuće. Ne vjerujte prevarantima" Stjepan Hauser Zavodnik Hauser progovorio o suradnicama koje mu pjevaju u krilu, ali i najvažnijoj ženi u svom životu

„Spot smo snimali u prekrasnom Dubrovniku, na mjestima gdje je snimana Igra prijestolja. Drago nam je što kroz spotove imamo priliku prikazati cijelom svijetu ljepote Lijepe naše, ovog puta ljepotu Dubrovnika za koji smo posebno vezani i zbog Lukine obitelji.”, poručuje Stjepan Hauser.

Osim što su 2CELLOS veliki fanovi poznatog serijala, ovim su spotom ujedno najavili i izlazak novog albuma „Score“ (Portrait/Sony Music Masterworks)! Album izalzi 17. ožujka, a uključuje 14 tema iz poznatih filmskih hitova. Snimili su ga s Londonskim simfonijskim orkestrom:

“Uvijek nam je bila velika želja svirati filmsku glazbu i tko bi rekao da ćemo jednog dana snimiti cijeli album uz najbolji orkestar na svijetu! Obožavamo filmsku glazbu, a na albumu predstavljamo neka od nama najdražih djela i nama omiljene filmske skladatelje.”, poručuju Luka i Stjepan.”